woensdag 13 december 2017

Vandaag ontvangen: 'Recht', geschreven door Rik Raven.

Twee jonge mensen zoeken naar wraak of naar rechtvaardigheid, maar wat vinden ze?

Recht

Boekgegevens
Titel: Recht
Auteur: Rik Raven
Genre: fantasy
Uitgave: paperback, 246 pagina’s
Uitgever: Nimisa Publishing House, maart 2017
ISBN: 978 94 92337 24 5

Hoewel de geur van kruit al een concrete aanwijzing was, schrok Lennard zich het apezuur toen hij een zware, monotone stem hoorde zeggen: ‘Kom mee. Ik heb jullie de moeilijke weg naar beneden laten gaan, de terugweg wordt wat comfortabeler, dat beloof ik.’
Alf Markobar kwam uit de muur stappen, zijn hoofd met de grote hoed naar voren gekanteld. Zijn handen lagen uiteraard op de kolven van zijn revolvers. De jas waaierde breed uit achter hem en hij bracht een buitenlucht mee die geurde naar droog gras.
‘Die lange val? Was dat niet nodig geweest?’ vroeg Lennard. ‘Man, ik was gewond, ik moest terug.’

Het leven van Ilse Kastein en Lennard Henley werd al op jonge leeftijd door een en dezelfde persoon verwoest. De verdrongen herinneringen bepalen nog steeds hun dagelijks leven.
Wie is de mysterieuze Endrezar die hen beiden wraak – of op zijn minst afsluiting – belooft? En tegen welke prijs?

In de wereld die Rolf Dorint schreef, zoeken Ilse en Lennard naar Geluk en de Bloem die zij bij zich draagt. Maar Rolf heeft zijn wereld verlaten, zijn inspiratie is opnieuw opgedroogd. Zijn wereld denkt daar anders over en trekt hem terug in zijn eigen creatie. 
Rolf is terug …

De auteur: 
(foto: Facebook)

Rik Raven is het pseudoniem voor Rik van Woerkum.
Ze schrijft naast artikelen voor een tweewekelijks magazine, korte verhalen, gedichten en lange verhalen. Ze schrijft wat ze graag zou willen lezen, verhalen die zich afspelen in onze wereld, maar waarin niets is zoals het eigenlijk zou moeten zijn. Haar werk heeft een eigen herkenbare stijl die aan het denken zet. De thema’s verwerking en confrontatie komen vaak terug en geven de lezer stof tot nadenken.

Rik schreef een stukje op Be My Guest voor Thrillerlezers.nl 
Lees meer over de auteur op haar website.

Recht koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Vandaag ontving ik mijn gewonnen exemplaar uit een winactie bij Qreative Minds, waarvoor hartelijk dank. Mijn recensie volgt binnen twee maanden ook als gastrecensie bij Qreative Minds.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.