zondag 17 december 2017

Unieke ebookserie over een rijke familie uit Laren


In naam van de vader 
Unieke ebookserie over een rijke familie uit Laren

Bestsellerauteur Linda Jansma schrijft de eerste Kobo Original: In naam van de vader

Dit is exclusieve content die voorlopig alleen beschikbaar is in het ebook-abonnement van Kobo plus. De Kobo Original is tot stand gekomen door nauwe samenwerking tussen Kobo en De Crime Compagnie.

De serie In naam van de vader is nu te lezen in het Kobo plus abonnement. Voor 9,99 per maand lees je onbeperkt ebooks. De eerste maand is gratis en het abonnement is per maand opzegbaar.
Het eerste deel van In naam van de vader verscheen in oktober, deel 2 in november, deel 3 op 15 december en het vierde, laatste deel met de ontknoping kun je vanaf eind januari lezen.

De serie zal in 2018 ook in gedrukte vorm verschijnen.

De spannende serie gaat over Francis van Foreest, eigenaar van een prestigieus Larens advocatenkantoor, die een grote fout begaat die hij voor iedereen verzwijgt. Vanaf dat moment leeft hij met de voortdurende angst dat zijn misstap ontdekt zal worden. Maar hij is niet de enige in de familie Foreest met een probleem. 

Zijn vrouw Renée zet het behoud van haar gezin op het spel als ze verliefd wordt op haar zwager. En terwijl ze heen en weer geslingerd wordt tussen gevoel en verstand, raakt zoon Ties betrokken bij een grote drugsdeal. Hij dreigt steeds verder af te zakken in de onderwereld, totdat hij Judith ontmoet, een dure prostituee die in een exclusieve seksclub werkt.

Stevent de familie van Foreest af op de ondergang of zijn ze geraffineerd genoeg om alle schandalen te overleven?

Uit data van Kobo blijkt dat het genre thriller na fictie het meest gelezen genre is onder de digitale lezers. Ook is ‘binge reading’ populair; het snel achter elkaar lezen van boeken in een serie.

Omdat Linda Jansma populair is onder Kobo Plus gebruikers was zij bij uitstek de auteur om deze serie te gaan schrijven. 
Linda Jansma heeft inmiddels 10 thrillers op haar naam waaronder de bestsellers Houvast, Kwetsbaar en Tweestrijd.

Lees hier het interview door Cees van Rhienen voor bol.com Lees Magazine, met Linda Jansma over haar exclusieve serie voor Kobo Plus.

Ik ontving een papieren exemplaar van Deel 1. Mijn recensie volgt hier z.s.m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.