zondag 25 maart 2018

Vandaag in de schijnwerpers: 'IK-KEES', geschreven door Kees van den Hombergh

Weet wat je wilt en maak er iets van!

IK-KEES

Boekgegevens:
Titel: IK-KEES
Auteur: Kees van den Hombergh
Genre: mens en maatschappij, oosterse religies
Uitgave: paperback, 182 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij aquaZZ, november 2017
ISBN: 9789078459699
NUR: 740, 718

Vanuit dit inzicht leef ik mijn leven. Zelfreflectie maakte me bewust van mijn dromen en doelen. Op zoek naar mijn drijfveren en dromen ontwikkelde ik inzicht en gevoel voor het onbewuste van mensen en organisaties. Hierbij spelen emoties, drijfveren en fantasieën dé hoofdrol. Via ZEN-meditatie, bedrijfsopstellingen en energetisch coachen heb ik me gespecialiseerd in de ontwikkeling van mensen en organisaties.

In dit boek nodig ik lezers uit om te reflecteren op hun leven. Via het ‘persoonlijk verdienmodel’ kom je in contact met je potentieel. Je krijgt inzicht in hetgeen jij wilt en hoe er iets van te maken.

Het boek IK-KEES is zowel voor pubers als voor volwassenen een spiegel om te komen bij je authentieke IK! Het is mijn leven dat ik blootleg. Het verhaal is doorleefd en was al geschreven voordat het aan dit boek werd toevertrouwd.

Kees van den Hombergh
(bron: achterflap) 

De auteur:
(foto: Uitgeverij aquaZZ)

Die 'IK' is Kees van den Hombergh, geboren in Tegelen (1963). Twintig jaar geleden startte ik MANKIND Mens & Organisatie. Op zoek naar mijn drijfveren en dromen ontwikkelde ik inzicht en gevoel voor het onderbewuste van mensen en organisaties. Hierbij spelen emoties, drijfveren en fantasieën dé hoofdrol.
Lees meer over Kees op zijn auteurspagina bij Uitgeverij aquaZZ.
Neem ook een kijkje op zijn mooie website.

IK-KEES koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Met dank voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.