vrijdag 4 februari 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Het mysterie van de valse claims' geschreven door Hasko van Dalen

 Manipulatie, sabotage en geheimzinnige claims in Wenen


Het mysterie van de valse claims

De Weense privédetective Otto Klein is een privédetective die ernaar verlangt belangrijke zaken op te lossen. Hij krijgt nu zijn kans en deze keer onderzoekt hij een verdacht auto-ongeluk. Is er sprake van sabotage? Is er een verband met valse schadeclaims wegens diefstal van kostbare merkhorloges?

Klein raakt verstrikt in een web van geraffineerde manipulaties, chantage en moord met een topambtenaar als verdachte. En met gefortuneerde, invloedrijke cliënten die geloven boven de wet te staan en iedere poging om hun doen en laten te onderzoeken als vanzelfsprekend blokkeren. Welke rol speelt de verleidelijke Tharsilla? Terwijl Otto Klein probeert het mysterie te ontrafelen, trekt hij de aandacht van gevaarlijke mensen die hem en zijn vriendin op hun beurt tot doelwit maken.

De auteur:

Hasko van Dalen (1949) debuteerde in 1966 in het Utrechts Nieuwsblad. Sindsdien schrijft hij voor kranten, weekbladen, magazines en internetsites. Meestal over sociale zekerheid en pensioen, zijn passie voor The Rolling Stones en Feyenoord. 
In 2021 maakte hij zijn debuut als detectiveschrijver met Het bedrog met de Amethyst.
'Het mysterie van de valse claims' is zijn tweede boek met privédetective Otto Klein in de hoofdrol. Het verhaal speelt zich opnieuw af in Oostenrijk, met name in Wenen, waar Hasko zowel privé als zakelijk regelmatig verbleef.

Het mysterie van de valse claims koopt u bij (de webwinkel van) uw
lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Het mysterie van de valse claims
Auteur: Hasko van Dalen
Genre: misdaad en detective 
Uitgave: paperback, 272 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Palmslag, verschijnt 11 februari 2022
ISBN: 9789493245303
NUR: 331


Met dank aan Uitgeverij Palmslag voor het toezenden van een recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.