woensdag 16 februari 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Het allergrootste wonder' geschreven en geïllustreerd door Isabel van Duijne

 De droom van een schrijf★ster


Het allergrootste wonder

Het verhaal van een schrijfster met passie én een missie. Muis wil graag de wereld vertellen over de wonderen van het leven maar ze kan haar droom pas waarmaken als ze het allergrootste wonder heeft ontdekt.

Olifant laat zien dat iedereen kan tekenen. In het boek staan tekenspellen van de methode Zinvol Tekenen. Tekenspel verrast en zorgt voor succeservaringen. Kinderen zullen versteld staan over hun eigen creatiekracht.

Een boek over doorzetten, dromen waarmaken, een ontroerende vriendschap en vooral plezier ervaren met tekenspel!

Voorlezen of samen lezen 4 t/m 8 jaar. 
De toneel leesversie [pdf] is plezier voor de hele klas (t/m 10 jaar) en apart te bestellen via de website: www.isabelvanduijne.net

De auteur over zichzelf op haar mooie website:

"Hoi, mijn naam is Isabel van Duijne. Ik ben geboren in Den Haag in 1964. Ik woon al meer dan 25 jaar in Delft in een leuk huis met uitzicht op de wolken.

Ik heb een partner, drie volwassen kinderen en ik ben de trotse oma van Lily en Jamal. Over hen heb ik veel voorleesavonturen geschreven, zoals  ‘Lily en Jamal gaan op reis’.
Met mijn hond Lola maak ik vaak grote wandelingen door het bos. Dan krijg ik vanzelf weer ideeën voor een nieuw verhaal.

Iedere ochtend om 7.00 uur fiets ik naar school waar ik met de kinderen ga tekenen, knutselen of spelen. Heel vrolijk om zo de dag mee te beginnen. Ik geef workshops Zinvol Tekenen aan kinderen maar ook aan volwassenen.

Je bent welkom in het ‘Droedelparadijs’ of ik reis met mijn grote koffer vol verhalen en tekenspel door het hele land. Leuk om je een keer te ontmoeten! Je kunt een email sturen naar:  isabelvanduijne@gmail.com of voor een schoolbezoek: www.deschrijverscentrale.nl "

Het allergrootste wonder koopt u bij:

Boekgegevens:

Titel: Het allergrootste wonder
Auteur en illustrator: Isabel van Duijne
Genre: kinderboek 4+ jaar, voorlezen of samen lezen 4 t/m 8 jaar
Uitgave: hardcover, 60 pagina’s
rijk geïllustreerd, full color 
Uitgever: De Schrijf★ster
Druk: Eerste druk, juli 2021
ISBN: 9789083177304

De Schrijf★ster

Met dank aan Isabel van Duijne voor het toezenden van een recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.