donderdag 28 juli 2016

'Cupcakes en een koffer', de debuutroman van Yara March

Een spannende thriller vol romantiek. Een meeslepende roman vol actie. En slagroom, heel veel...


Cupcakes en een koffer

Als Miranda met haar vriendinnen op vakantie gaat,
 kan ze nog niet vermoeden, dat weldra hun leven op zijn kop zal staan. Vinden ze hun grote liefde? Voor het echter zover is, wordt er bij ze ingebroken, worden ze beschoten en als klap op de vuurpijl wordt een van de vier ontvoerd. Er moeten eerst doden vallen voor ook de politie in de gaten krijgt wat er aan de hand is…

Marc Lutz weet Miranda meteen al bij de eerste ontmoeting op de kast te jagen. Er is een verwisselde koffer voor nodig om hen weer bij elkaar te brengen. En weer gaat het mis. Nee, geef haar maar Tim. Wat kan die man verrukkelijk zoenen!

Marc, die zich van geen kwaad bewust is, wordt echter meer in beslag genomen door een fraudezaak op zijn werk. Als hij zelf verdacht wordt van de fraude, wordt hij gedwongen op onderzoek uit te gaan.

Mijn mening:

De spannende proloog zorgt er voor dat je snel verder wilt lezen. Er volgen eenentachtig lekker korte hoofdstukken. De hoofdstukken lees je vanuit het perspectief van verschillende hoofdpersonen. Deze verhaallijnen komen op een bepaald moment bij elkaar. Je zult verbaasd staan!
Wat jammer is dat er vrij veel situaties herhaald worden in de diverse verhaallijnen, dat zorgt er voor dat de lezer vaak hetzelfde leest.

Deze spannende roman zorgt voor menig uurtje leesplezier waarin je kunt genieten van al wat zoet en lekker is en nog meer. Maar ook de minder zoete kanten van de personages worden benadrukt, zodat het een geloofwaardig geheel blijft. De uitwerking van de personages is goed geslaagd.
Bovendien is humor door het hele verhaal aanwezig wat het lezen nog prettiger maakt.
De titel is al snel duidelijk en deze cover past daar prima bij.

Een knap debuut van Yara March. Graag gelezen!

De auteur vertelt over zichzelf op de website van Yara March.


(foto: Linkedin)

'Over Yara March: 
Lange tijd heb ik gedacht dat er niets leukers bestaat dan weg te dromen bij het lezen van een boek. Even helemaal weg van druk, druk, druk. Tot ik maart 2012 zelf boeken ben gaan schrijven.

Vanaf dat moment geniet ik niet meer alleen van mijn lief, mijn kinderen, dansen, lekker eten en drinken, muziek of van de zon. Vrijwel dagelijks zit ik op het puntje van mijn stoel; geïntrigeerd, soms schaterlachend, soms ontroerd. Nieuwsgierig naar wat er nu weer gaat gebeuren.

Juli 2012 werd Yara March geboren. Yara laat me kennis maken met een wereld vol gevaar. Ze is echter ook onverbeterlijk romantisch.

Yara heeft een hekel aan winkelen. Toch heeft ze meer schoenen, dan haar kast aan kan.'

Ben jij benieuwd? Bestel het via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Cupcakes en een koffer
Auteur: Yara March
Genre: thriller, roman
Uitgave: paperback 280, pagina's
Uitgever: Yara March Productions, 2013
ISBN: 978 90 82139 70 9
ISBN: 978 90 82139 71 6 (e-book)
NUR: 343, 332

10 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.