dinsdag 12 juli 2016

Vandaag ontvangen: 'Een verrassende stap' van Robyn Carr

'Carrs talent om heerlijke, niet al te perfecte personages neer te zetten schittert op elke bladzijde.' - Publishers Weekly


Een verrassende stap

Welkom in het adembenemende Colorado…

Ja, ze is een volwassen vrouw. En ja, ze kan best haar eigen boontjes doppen. Maar soms, als alles tegen zit, wil Maggie Sullivan maar één ding: schuilen bij Sully, haar vader. En omdat nu méér dan alles tegen zit, rijdt ze naar Sullivan's Crossing in Colorado, naar de prachtige plek in de bergen waar haar vader een plattelandswinkel en een kampeerterrein runt.

Daar is al jaren alles hetzelfde, daar verandert nooit iets en daar kan ze uitrusten. Ware het niet dat Sully de dag na haar aankomst een hartaanval krijgt. En wie gaat hem verzorgen? Juist!

De auteur: 
(foto: HarperCollins Holland)

Zevenentwintig was Robyn Carr toen haar eerste boek werd uitgegeven, en sindsdien zijn er meer dan dertig titels van haar hand verschenen. Toch duurde het een flink aantal jaren voordat ze haar stijl echt gevonden had, namelijk tot ze aan de Virgin River-serie begon.

Haar streven is om boeken voor vrouwen te schrijven die grappig zijn zonder flauw te worden, die het leven in al zijn facetten beschrijven zoals het is en die de kracht van vrouwen weergeven. In de enorm populaire Virgin River-serie maakt ze die droom waar.

Robyn heeft twee volwassen kinderen en woont met haar echtgenoot in Las Vegas.

(bron: HarperCollins Holland)

Koop Een verrassende stap bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Een verrassende stap
Auteur: Robyn Carr
Genre: roman
Uitgave: paperback, 384 pagina's
Uitgever: HarperCollins Holland, juli 2016
ISBN: 978 94 02713 50 3
ISBN: 978 94 02751 25 3 (e-book)
NUR: 302
Oorspronkelijke titel: What We Find
Vertaling: Renée Olsthoorn


1 opmerking:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.