maandag 4 juli 2016

Voor Hebban.nl - Culinair las ik: 'Wegwijs in de overgang' van Irene LelieveldDe gezonde eter  – Wegwijs in de overgang

Naarmate we ouder worden merken we dat we veranderen. Dat gebeurt ongevraagd en we voelen ons vaak minder prettig met ons lichaam.
Irene Lelieveld heeft over deze veranderingen een boek geschreven.

Dit boek las ik voor Hebban.nl/culinair:

De auteur: 

(foto: Uitgeverij Elmar)
Irene Lelieveld (1970) is (auto)kinesiologisch voedingstherapeute, auteur en vanaf 1997 actief bezig met voeding en gezondheid. Ze heeft al jaren een goed lopende praktijk waar ze mensen met klachten, kwalen en overgewicht behandelt. 

Voeding als medicijn is haar motto en door voeding en eventuele supplementen zal ze het zelfgenezingsmechanisme activeren. Irene test via (auto)kinesiologie de voeding op voedselovergevoeligheden  maar ook of er vitamine- en mineralentekort is.  Verder test ze de gezondheidtesten zoals de zuurbalans, suikerspiegel, candida,  orgaantesten enz. Door een uitgetest schema maakt ze een behandelprotocol om zo van de klachten af te komen of te verminderen. Voor mensen met overgewicht en zeker wanneer afvallen niet lukt kan ze uittesten wat de reden hiervan is. Ook heeft ze een ontgiftingsmethode ontwikkeld. Het E-book “reset je lichaam voor een gezonde nieuwe start “ en is alleen via vetvrij.com te verkrijgen.

Verder is ze zeer actief en ze werkt mee of schrijft stukken voor bladen, websites en een tv-programma’s. Ook geeft ze cursussen, lezingen en presentaties in bedrijven.
Irene is gelukkig getrouwd met Stef en heeft 2 kinderen, Stephanie en Jasper.
Ze woont en werkt op een prachtige plek aan de rand van Sittard. Ze wandelt graag uren met de hond en verder skate ze regelmatig.
Fotograferen is een echte hobby, niet alleen van haar maar ook van het hele gezin. Haar dochter Stephanie (1997) verzorgt in al haar boeken de foto’s.
Irene heeft een vrolijke en optimistische persoonlijkheid en dat straalt ook van haar af en zie je ook terug in haar werk.
Ze is zeer gedreven en kan werk en gezin heel goed combineren.

Wil je meer over haar lezen, kijk dan op haar website.
Of volg haar pagina 'Een gezonde eter' op Facebook.

Boekgegevens:
Titel: Wegwijs in de overgang
Auteur: Irene Lelieveld
Genre: dieet- en voedingsleer
Uitgave: paperback, 232 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Elmar, 2016
ISBN: 978 90 38925 23 3
NUR: 893

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.