dinsdag 5 juli 2016

Ontvangen: 'Smeulende waanzin' van Lizi Mulder

'De doden laat je rusten.'
                  Lores terugkeer naar de kust weekt meer los dan roddelpraatjes... 

Smeulende waanzin

Wanneer de lokale kunstvereniging een event plant rond het overlijden van haar memeetje, een bekend kunstschilderes, keert Lore Bossuyt terug naar Sint-Idesbald. Met tegenzin; ze heeft immers slechte souvenirs aan de kustgemeente overgehouden. Met haar Duitse dog Bouca neemt ze haar intrek in een huurhuisje en maakt al snel kennis met buurvrouw Gitte en haar gezin. Onverwacht loopt ze er ook haar jeugdfascinatie Patrick Verbist tegen het lijf. 

Maar hij blijkt niet de enige verrassing te zijn. Nare herinneringen uit het verleden als elfjarige worden nare ervaringen in het heden. Wat is er vijftien jaar geleden nu echt gebeurd? En wat moet ze met haar ontluikende gevoelens voor Patrick? 

Lores aanwezigheid en graaftocht in het verleden voeden de plaatselijke roddelmolen en worden door iemand duidelijk niet gesmaakt. De tijd tikt weg. Voor Lore en voor de waarheid …

n.b.: 'memeetje' wordt aan de Belgische kust vaak gebruikt voor 'oma' of 'grootmoeder'

De auteur:
(foto: Facebook)
Lizi Mulder (1967) debuteerde eind 2014 met Zinsbedrog. Ze woont in Antwerpen, is werkzaam in Brussel en houdt van lezen, schrijven en reizen.

Volg Lizi op Facebook of op haar website.

Koop Smeulende waanzin via:

Boekgegevens:
Titel: Smeulende waanzin
Auteur: Lize Mulder
Genre: roman, romantische suspense
Uitgave: paperback, 329 pagina's
Uitgever: Uitgeverij aquaZZ, juni 2016
ISBN: 978 94 91897 70 2
NUR: 301

Met dank aan de auteur en Uitgeverij aquaZZ voor het recensie-exemplaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.