donderdag 28 juli 2016

Ontvangen: 'Goed volk', 28 korte reisverhalen en dagboeknotities

 'Bij alles wat je overkomt en waarbij je nu denkt: waarom gebeurt mij dit? moet je eens denken: waarom ook niet? Waarom zou mij zoiets eigenlijk niet gebeuren?'


Goed volk

Van de moeder van Vladimir Poetin tot de opperheks van Californië, van pornopolitica La Cicciolina tot de zus van Susan Sontag. 
Mensen die hun eigen weg gaan, ze bevolken niet alleen de romans van Arthur Japin, ook in het dagelijks leven kruisen ze zijn pad.

In de 28 korte reisverhalen en dagboeknotities van Goed volk figureren vorsten en zwervers, politici en koninginnen van de nacht, maar ook schrijvers als Alberto Moravia, Arundathi Roy en Colm Tóibín.

(foto: ©Marc Brester)

Arthur Japin schreef wereldwijde bestsellers als Een schitterend gebrek, Vaslav, De Overgave en De zwarte met het witte hart.
Hij won talloze literaire prijzen waaronder de NS-publieksprijs, de LIRE-prijs, de ECI-prijs, de Annie M.G. Schmidtprijs en de LIBRIS-prijs.
(bron: Uitgeverij Magonia-achterflap)

Vandaag heb ik mijn gewonnen exemplaar ontvangen van Libris Boekhandel Buitelaar Breda, waarvoor mijn hartelijke dank!


Een klantvriendelijke boekhandel op wiens woord je kunt vertrouwen, is mijn ervaring.

Boekgegevens:
Titel: Goed volk
Auteur: Arthur Japin
Genre: reisverhalen
Uitgave: hardcover, 160 met illustraties
Uitgever: Uitgeverij Magonia, 2016
ISBN:  9789492241078
NUR: 508

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.