woensdag 20 juli 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'Klem', geschreven door Tupla M.

Ze kende de slachtoffers geen van allen. Waarom hadden ze dan toch haar visitekaartje bij zich?


Klem

In een natuurgebied in het noorden van Nederland worden de bijna vergane resten van een man gevonden. Enige tijd later spoelt een ander dodelijk slachtoffer aan op de oever van de Maas in Zuid-Limburg. Op beide lichamen wordt het visitekaartje gevonden van mr. Caroline van Soerendonk, echtscheidingsadvocate te Maastricht. De recherche denkt dat zij de beide mannen gekend heeft, maar Caro weet zeker van niet. Haar speurtocht om haar onschuld te bewijzen, eindigt onverwacht dicht bij huis.

De auteur:

Tupla M. is het pseudoniem voor het schrijversduo Wendela de Vos en Atie Vogelenzang. Zij debuteerden in 2005 bij de Arbeiderspers met de literaire thriller Vrouwelijk Naakt. Met dat boek wonnen de schrijfsters de Schaduwprijs 2006.

Na hun debuut volgden nog drie titels: Een Kwestie van Tijd (2007), Speeddate (2008) en Meer Dood dan Levend (2010). Tevens verleende het duo haar medewerking aan drie zeer succesvolle verhalenbundels: Stampvol Spannende Verhalen, Verrassing! en Stille Getuigen.

In 2012 stapte het duo over naar onze uitgeverij. In mei 2012 verscheen hun vijfde thriller Schuld en in oktober 2013 Val.
(bron: De Crime Compagnie)

Lees het interview op VrouwenThrillers.nl met Tupla M.

Koop Klem via uw lokale boekhandel of

Boekgegevens
Titel: Klem
Auteur: Tupla M.
Genre: psychologische thriller
Uitgave: paperback, 308 pagina's
Uitgever: De Crime Compagnie, april 2016
ISBN: 978 94 61091 92 5
ISBN: 978 94 61092 04 5 (e-book)
NUR: 330

Met dank aan De Crime Compagnie voor het recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.