vrijdag 27 mei 2022

Graag uw aandacht voor: 'Voordat alles beter werd' geschreven door Rosemarijn Milo

 


Voordat alles beter werd

Voordat alles beter werd is een tragikomedie tegen de achtergrond van het Amsterdam van de negentiger jaren, toen de aidsepidemie voorpaginanieuws was. 

Vier jonge mensen proberen gezamenlijk te ontsnappen aan discriminatie en aids. Zij denken daarvoor een ongebruikelijke oplossing te hebben gevonden. Misschien zijn ze daarin wel geslaagd, maar er is geen ontsnappen aan alle andere problemen die zij op hun pad vinden. 
Iedere oplossing brengt een nieuwe probleem aan het licht en laagje voor laagje worden de conflicten en trauma’s uit het verleden blootgelegd. 

Zal het kaartenhuis instorten?De auteur:

Rosemarijn Milo dacht aanvankelijk dat zij celliste zou worden maar ging na haar conservatoriumopleiding rechten studeren. Zij werd advocaat en rechter. Tegen het einde van haar juridische loopbaan is ze definitief in Frankrijk gaan wonen waar ze nog een aantal jaren heeft gewerkt als juridisch vertaalster om als schrijfster te eindigen.
Zij publiceerde eerder ‘Brieven uit La Dominance’ (2012), ‘Een vervlogen droom’ (2019), ‘Het hoge woord’ (2020), ‘Eén jaar uit het leven van P.M.C.J.S.’ (2021) en ‘Hopeloos verliefd op Frankrijk!’ (2022). 

Eerder las ik van Rosemarijn Milo:

Voordat alles beter werd koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Voordat alles beter werd
Auteur: Rosemarijn Milo
Genre: literaire fictie
Uitgave: paperback, 284 pagina’s
Uitgever: U2pi BV, herdruk mei 2022
ISBN: 9789493240940
NUR: 300


Met dank aan U2pi BV voor het toezenden van een recensie-exemplaar
(bron info: U2pi BV)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.