vrijdag 20 mei 2022

Verschijnt binnenkort bij Blop Uitgeverij, maar is nu al te reserveren: 'De Tweede Hemel' geschreven door Karen Oosterink

 


De Tweede Hemel


Meeslepend, eigentijds en vlot geschreven verhaal over jongeren die worstelen met hun identiteit, vriendschap en de zin van het leven; heftige onderwerpen worden niet geschuwd.

Calle en Olivia leren elkaar kennen in de brugklas. Er ontstaat een hechte vriendschap. Maar als Calle haar vriendin beter leert kennen, blijkt zij nogal wat geheimen te hebben: ze steelt, ze liegt en doet vreemde dingen. Na een tijdje gaat het steeds slechter met Olivia. 

Calle probeert te begrijpen wat er met haar vriendin aan de hand is. Waarom doet ze zulke dingen? Als er dan iets verschrikkelijks gebeurt met Olivia, verandert er ook iets definitiefs in het leven van de onzekere Calle. 

De auteur:

Karen Oosterink werkt al haar hele loopbaan met jongeren. Ze geeft les op een middelbare school, geeft trainingen over communiceren met tieners en maakte jarenlang theaterstukken. In alles wat ze doet staat de vraag centraal: durf je je eigen weg te zoeken of volg je de ander? School, ouders, vrienden, social media: het is niet zo makkelijk om de druk om je aan te passen, te weerstaan. Precies op het stukje waar dat botst, ligt haar interesse en dit debuut laat dit bij uitstek zien.


Lees een stukje uit het boek


De Tweede Hemel reserveert u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:
Bruna.nl
BookSpot
Libris
Standaard Boekhandel

Boekgegevens:

Titel: De Tweede Hemel
Auteur: Karen Oosterink
Genre: fictie, vanaf plm. 12 jaar
Uitgave: paperback, 144 pagina’s
Uitgever: Blop uitgeverij, verwacht 4 juli 2022
ISBN: 9789082851588
NUR: 284 fictie 13-15 jaar

#thema: verhalend thema, sociale problematiek

Met dank aan Blop Uitgeverij voor het toezenden van een exemplaar
(bron info: Blop Uitgeverij)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.