zaterdag 17 oktober 2015

Nog te lezen: 'Oog om oog' van Buddy Tegenbosch


Oog om oog

Waar gaat het boek over?

Al vanaf de basisschool hoort Jaap-Jan er niet bij. Hij weet wat daarvan de reden is en die reden heeft een naam: Ivar.

Door de sadistische spelletjes van Ivar leeft Jaap-Jan elke dag in angst. Bang voor wat zou kunnen gebeuren. Maar wanneer hij achttien is, neemt hij een besluit: vanaf nu gaat alles anders. Hij verhuist, gaat op kamers en begint aan een studie psychologie. Tot zijn verbazing maakt hij snel vrienden, komt hij op een fantastische plek te wonen en wordt hij aangenomen als barman in de grootste club van de stad. Jaap-Jan, inmiddels JJ voor zijn vrienden, heeft het prima naar zijn zin. Totdat op een avond een oude bekende de club binnenkomt: Ivar. Voor de tweede keer neemt JJ een besluit, een besluit met verstrekkende gevolgen.

Over de auteur:


Buddy Tegenbosch wordt in 1975 in Eindhoven geboren. In 1993 doet hij eindexamen en gaat hij naar de Sportacademie die hij in vier jaar afrondt, waarna hij besluit om niet gymleraar, maar piloot te worden. Hij volgt zijn luchtvaartopleiding aan de Nationale Luchtvaartschool. Sinds 2000 is hij werkzaam bij Lufthansa in Duitsland.

En Buddy schrijft! Zijn eerste jeugdroman, getiteld Pokerface werd al meteen genomineerd voor de Crimezone Beste Young Adult Thriller Award 2012.

Boekgegevens:
Titel: Oog om oog
Auteur: Buddy Tegenbosch
Genre: Young Adult
Uitgave: paperback, 304 pagina's
Uitgever: Van Goor Uitgeverij, oktober 2015
Van Goor Uitgeverij is een imprint van Unieboek Het Spectrum
ISBN: 978 90 00347 59 9
ISBN: 978 90 00347 04 9

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.