vrijdag 30 oktober 2015

Vandaag ontvangen: 'Het geluid van de stilte' van Filip PlompenHet geluid van de stilte

Waar gaat het verhaal over?

Nick wordt gepest op school. Ze lijkt misschien een beetje op een jongen, maar verder is ze een doorsneemeisje van zeventien. Toch is zij 'de gelukkige'. In een theatergezelschap vertolkt Nick het personage Alleentje: het verhaal van iemand die nergens bij hoort, in een rol waarin ze zichzelf herkent. Dan leert ze Simon kennen. Hij is bevriend met bully’s Jorg en Dave en het pesten lijkt te stoppen. Ze worden zelfs uitgenodigd op een fuif van Jorg. Nick twijfelt, maar Simon kan haar overhalen. Op de fuif ontstaat een woordenwisseling, waarna Simon gaat wandelen met Jorg en Dave. Wanneer de voormalige pesters een paar uur later weer binnenstrompelen, ontbreekt elk spoor van Simon.

Over de auteur:


Filip Plompen is wijnadviseur bij Colruyt en volgt een opleiding Toegepaste Psychologie via afstandsonderwijs. Naast fietsen en marathons lopen, is schrijven zijn passie. Wat in 2010 begon als een impulsieve daad, groeide uit tot een droom en een waar project.

Ondertussen heeft hij niet stilgezeten: zijn volgende manuscripten liggen klaar om afgewerkt te worden. Een mix van humor en emotie vormt de rode draad in zijn jeugdromans.

Boekgegevens:
Titel: Het geluid van de stilte
Auteur: Filip Plompen
Genre: young adult, 14+
Uitgave: paperback, 165 pagina's
Uitgever: Beefcake Publishing, 2015
Beefcake Publishing is een imprint van Uitgeverij Vrijdag
ISBN: 9789491144226
ISBN: 9789491144233 (e-book)


Koop dit boek via uw eigen boekhandel of via:
bol.com
Bruna.nl
Ako.nl
ECI.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.