woensdag 28 oktober 2015

Vandaag ontvangen: 'Niet voor tere zieltjes' van Jeroen GulikerNiet voor tere zieltjes

Van de achterflap:
In Niet voor tere zieltjes krijgt alles en iedereen er genadeloos van langs. Kakkers, cougars, mannen die barbecueën, songfestivalfans, volwassenen die kleurplaten inkleuren, het milfengilde, bekende Nederlanders, ze komen allemaal aan de beurt.
Gewapend met een messcherpe pen en een razendsnelle schrijfstijl geeft Guliker zijn ongezouten mening over zaken als botox, metromannen, kringverjaardagen, realitysoaps, stopwoordjes en vrouwenvoetbal. Humor en herkenning lopen als een rode draad door de columns en korte verhalen.

Als je geen moeite hebt met keiharde zelfspot, venijnig cynisme en humor op het randje, zal dit boek je van een bescheiden glimlach via voorzichtig gegrinnik naar een bulderende schaterlach voeren. Mocht je toch over een teer zieltje beschikken, is dit boek altijd nog uitermate geschikt om cadeau te geven aan je net iets te bijdehante schoonmoeder, azijnpissende zwager of eeuwig gruizige overbuurvrouw.

Over de auteur:

De Nederlandse schrijver Jeroen Guliker (1966) koos na de Havo voor een studie Toeristisch Management. Een keuze die een interessante baan opleverde bij een evenementenbureau, gespecialiseerd in de organisatie van grote internationale sportevenementen. Voor zijn werk reisde hij tussen 1988 en 2008 de halve wereld rond. In 2001 nam hij zitting in de directie van het evenementenbureau om een jaar later mede-eigenaar en algemeen directeur te worden.

In 2008 debuteerde hij als schrijver met de roman Zeven vrouwen later, een gedeeltelijk autobiografisch boek dat hij in eigen beheer zou uitgeven. Via zijn website, e-mailbestanden, vriendenkring, contacten en sociale media als Facebook, Hyves en Twitter ging het balletje rollen. De verkoop van zijn debuutroman overtrof alle verwachtingen.

In 2009 tekende Jeroen een contract bij Karakter Uitgevers waar naast de roman Harde Noten (november 2009) een nieuwe volledig herschreven uitgave van Zeven vrouwen later (april 2010) verscheen. In november 2011 verscheen bij Credo Uitgevers zijn derde boek Verborgen Vrucht, de eerste thriller van zijn hand.
Zijn tweede thriller Havana verscheen daar ook in 2013.

Verkrijgbaar via:
Bestellen via info@jeroenguliker.nl of via de uitgever info@credouitgevers.nl
Of via een Facebookbericht: www.facebook.com/Jeroen.Guliker
€12,50 excl. verzenden. Stuur je naam, post- en e-mailadres. Levering binnen 2 werkdagen na betaling. (info: Jeroen Guliker)

Boekgegevens:
Titel: Niet voor tere zieltjes
Auteur: Jeroen Guliker
Genre: gebundelde columns & verhalen
Uitgave: paperback, 224 pagina's
Uitgever: Credo Uitgevers, 2015

ISBN: 978 90 81761 32 1
NUR: 401

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.