zaterdag 17 oktober 2015

Nog te lezen: 'Nooit meer regen' van Carla de Jong


Nooit meer regen

Waar gaat het boek over?

Een half jaar na de dood van Jeanne Dufour worstelen haar echtgenoot, haar zoon en haar ex-man met hun verlies en met geheimen uit het verleden. Als de notaris aankondigt dat Jeannes testament geopend mag worden, ontvouwt zich onontkoombaar de beladen geschiedenis die de drie mannen verbindt.
De waarheid schetst een even genadeloos als liefdevol portret van de overleden Jeanne Dufour. Kunnen de drie mannen met die werkelijkheid leven?

Over de auteur:
Carla de Jong studeerde Nederlands, verpleegkunde en sociale wetenschappen. Ze heeft vijf boeken op haar naam staan, waarvan haar thriller Serpent werd genomineerd voor de Gouden Strop. Daarnaast is Carla de Jong verbonden aan de Schrijversacademie, waar zij de basisopleiding en de specialisaties roman- en thrillerschrijven doceert. Carla woont in Amsterdam met haar man en hun twee kinderen.Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:
bol.com
Bruna.nl
Ako.nl
ECI.nl

Boekgegevens:
Titel: Nooit meer regen
Auteur: Carla de Jong
Genre: roman
Uitgave: paperback met flappen, 304 pagina's
Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V., oktober 2015
ISBN: 978 90 22574 69 0
ISBN: 978 94 02304 98 5 (e-book)Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.