woensdag 28 oktober 2015

Vandaag ontvangen: 'Kat over de drempel' van Rachel WellsKat over de drempel
– Een hartverwarmend verhaal voor alle lezers van Bob de straatkat en Mijn vriend Ben –

Waar gaat dit verhaal over?

Nu zijn lieve oude bazin is overleden, zwerft Alfie dakloos over straat. Hij kan niet wennen aan zijn nieuwe leven vol gevaren, honger en dorst, kou en eenzaamheid. Dus gaat hij op zoek naar een nieuwe thuis. Dat vindt hij in een gewone straat, bij een jonge vrouw met verdrietige blauwe ogen.

Voor de zekerheid zoekt hij in dezelfde straat meteen ook een reserve-thuis, en daarnaast nóg maar een thuis, want dakloos wil hij nooit meer zijn. Niet iedereen is blij wanneer Alfie zijn pootjes over de drempel zet. Hij moet al z’n charme aanwenden om de harten van de bewoners te winnen.

Maar om die verdrietige blauwe ogen weer te laten lachen, moet hij een wel heel gevaarlijk plan uitvoeren...


Over de auteur:

Het was Albert, haar eerste kat uit het asiel, die haar inspireerde tot het schrijven van de roman Kat over de drempel.

Rachel Wells is een moeder, schrijver en kattenliefhebber. Ze woont in Devon met haar gezin en haar huisdieren en gelooft in de magie van dieren.
Rachel groeide op in Devon, maar verhuisde naar Londen toen ze als twintiger werkzaam was in marketing. Ze leefde daar in een klein flatje met haar oude kat Albert die ze uit het asiel gered had.
Na de geboorte van haar kind verhuisde ze terug naar Devon en besloot om de sprong te wagen en het moederschap met schrijven te combineren.
Ze heeft al sinds ze een klein kind was katten als huisdier gehad en ze heeft altijd al willen schrijven. Rachel is blij dat ze in staat is om van haar beide passies te kunnen genieten.

Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:
Harlequin.nl
bol.com

Boekgegevens:
Titel: Kat over de drempel
Auteur: Rachel Wells
Genre: roman
Uitgave: paperback, 256 pagina's
Uitgever: HarperCollins Holland, 13 oktober 2015
ISBN: 978 94 02703 90 0
ISBN: 978 94 02750 15 7 (e-book)
Originele titel: Alfie the Doorstep Cat
Vertaald door: Jet Matla

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.