maandag 23 april 2018

WE HEBBEN EEN WINNAAR!
23 april startte de winactie voor een exemplaar van 'Het badpak van mevrouw Bos', geschreven door Rik Kuethe.

Over het boek:
Als diplomaat en journalist ontmoette Rik Kuethe tijdens zijn vele reizen grootheden als de Japanse keizerin Michiko en burgemeester Rudolph Giuliani van New York.

Met veel compassie schetst Kuethe ook mensen met een klein bestaan, zoals de huisknecht van zijn ouders die te water raakt, zijn chauffeur in Bagdad die avances maakt en de Sri Lankaanse marineofficier die Pinkeltje komt terugbrengen.
In Het badpak van mevrouw Bos brengt de auteur deze rijkgeschakeerde rij mensen tot leven. Van Sovjetspion Oleg Gordievski tot acteur Willem Nijholt, van John le Carré tot F. Springer.
Dit boek illustreert de speelse pen, geestige stijl en het scherpe oog voor details die de afgelopen decennia het handelsmerk van Kuethe werden.

Deze verzameling van 52 portretten is verluchtigd met vermakelijke tekeningen van Beata Kalker.
Een verhalenbundel (hardcover) met illustraties.

Over de auteur:
Rik Kuethe (1942) werkt sinds 1985 als redacteur buitenland bij Elsevier Weekblad.
(bron: Elsevier)


We hebben een winnaar!

En de winnaar is:


Monique Langkamp


Monique, van harte gefeliciteerd!
Stuur je gegevens voor 5 mei naar me toe, zodat Het badpak van mevrouw Bos zo snel mogelijk naar je toe gestuurd kan worden. Heb ik op die datum niets van je gehoord, wordt een andere naam geloot.

Behoor jij deze keer niet tot de winnaars, niet getreurd want maandag start een nieuwe winactie. Houdt daarom mijn blog en mijn boekenpagina Mieke's blog: 'Graag gelezen' op Facebook in de gaten.
Iedereen hartelijk dank voor het meedoen.

Warme groet,

Mieke Schepens

8 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.