dinsdag 3 april 2018

Morgen is het zover! 'Dubio' is vanaf morgen te koop

Het boek is vanaf morgen te koop en zaterdag is in Vlaardingen de feestelijke lancering. 
'Dubio' van Karin de Roos


Wat is dichterbij: het heden of het verleden?


Dubio

Boekgegevens
Titel: Dubio
Auteur: Karin de Roos
Genre: historische roman
Uitgave: paperback, 424 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Q, 4 april 2018
ISBN: 978 90 21409 06 1
ISBN: 978 90 21409 07 8 (eBook)
NUR: 342

Flardinga, 1014. 
De jonge Bernulf vindt in het veenmoeras een ernstig mishandeld meisje. Ze herinnert zich niets, behalve haar naam: Germaine. Niemand kan achterhalen waar ze vandaan komt, dus ze wordt opgenomen in Bernulfs familie. Wanneer de graaf van het gebied vier jaar later in conflict komt met de keizer, spelen Bernulf en Germaine tegen wil en dank een cruciale rol in de historische Slag bij Flardinga.

Vlaardingen, 2018. 
Een jonge vrouw wordt in een psychiatrische kliniek opgenomen. Op geen enkele wijze kan worden vastgesteld wie ze is en waar ze vandaan komt. Ze beweert uit het elfde-eeuwse Flardinga te komen en wil wanhopig graag terug. Ze lijkt psychotisch, maar waarom kan ze dan feilloos plekken uit heden en verleden verbinden? 

Dubio is een prachtige historische roman die heden en verleden vervlecht. Het boek speelt met de thema’s identiteit, oorsprong en religie, grotendeels tegen het decor van middeleeuws Vlaardingen.
(info: Uitgeverij Q)

Bekijk hier de mooie trailer.
  
Kijk, geniet en geef daarna de pagina van  'Dubio' op Facebook  een vind-ik-leuk!
Op zaterdag 7 april kun je van 15:00 tot 17:00 aanwezig zijn bij de feestelijke lancering van Dubio bij Boekhandel Plantage Pontier in Vlaardingen.

De auteur:
(foto: @KarinDeRoos Twitter)

Karin de Roos studeerde sociale, historische en kunstwetenschappen. Al sinds haar vroege jeugd fascineren de middeleeuwen haar. 
Dubio is haar romandebuut. Eerder publiceerde ze twee non-fictie boeken. Daarnaast is Karin al ruim tien jaar freelanceschrijfster voor uiteenlopende opdrachtgevers.


Dubio koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.