dinsdag 17 april 2018

Wordt verwacht: 'Doodse grijns', geschreven door Joseph Knox

Half mei verschijnt bij The House of Books: Doodse grijns van Joseph Knox, het bloedstollende vervolg op Sirenen!Doodse grijns

Boekgegevens
Titel: Doodse grijns
Auteur: Joseph Knox
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 320 pagina’s
Uitgever: The House of Books, wordt verwacht 17 mei 2018
ISBN: 978 90 44351 28 6
ISBN: 978 90 44351 29 3 (eBook)
Oorspronkelijke titel: The Smiling Man

In een poging om zich los te maken van zijn verleden trekt detective Adam Waits zich terug in de donkerte van de nachtshift. De avond lijkt te bestaan uit nietszeggende noodoproepen, maar dan worden hij en zijn partner, inspecteur Peter 'Sutty' Sutcliffe, opgeroepen om naar The Palace te komen, een verlaten hotel in het centrum van een rusteloze stad. Daar vinden zij het lichaam van een man. Hij is dood. En hij glimlacht.

De man is niet identificeerbaar. Zijn tanden zijn afgevijld en vervangen. Zelfs zijn vingertoppen zijn niet van hem. Slechts een briefje dat aan de binnenkant van zijn broek is genaaid geeft enige indicatie van wie hij was en wat zij laatste stappen waren. Maar terwijl Waits de puzzelstukjes en vragen rondom het leven van de onbekende probeert te structureren, is er iemand die zijn leven overhoop wilt halen. Een geest uit Waits verleden achtervolgt hem.
Om de identiteit van de glimlachende man te achterhalen, moet Waits eerst oog in oog met zichzelf komen te staan.
(bron: The House of Books)

De auteur:
(foto aangeleverd door The House of Books)

Joseph Knox is geboren en opgegroeid in de omgeving van Stoke en Manchester, waar hij in caf├ęs en boekhandels werkte voor hij naar Londen verhuisde. Hij is een dwangmatige hardloper, schrijver en lezer. 

Sirenen was zijn eerste thriller en ik mocht hem lezen. Lees hier mijn recensie.

Doodse grijns reserveert u bij uw lokale boekhandel of bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.