zaterdag 14 april 2018

Vandaag in de schijnwerpers: 'Schuitje varen', geschreven door M.J. Arlidge.

Een korte thriller waarin Helen Grace nog maar net bij de politie zit. Het verhaal speelt zich af voor ‘Iene miene mutte’.


Schuitje varen

Boekgegevens
Titel: Schuitje varen
Auteur: M.J. Arlidge
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 126 pagina’s
Uitgever: Boekerij, april 2018
ISBN: 978 90 22583 90 6 
NUR: 330

De achttienjarige Helen Grace, net nieuw bij de politie, arriveert als eerste op de plek waar een dodelijk ongeluk heeft plaatsgevonden. Haar collega’s zijn ervan overtuigd dat de dood van de jonge man een tragisch ongeluk was. Maar Helen is daar niet zo zeker van.

Wie is hun mysterieuze slachtoffer? Waarom zou hij zijn leven riskeren door over een drukke weg te rennen? Waar rende hij voor weg? Een duister geheim verbergt zich tussen de stille velden van Hampshire, een geheim dat Helen beslist wil ontrafelen.

De novelle Schuitje varen wordt, zolang de voorraad strekt, cadeau gedaan in de boekhandel bij aankoop van een thriller van M.J. Arlidge. Deze actie start op 10 april, tevens de publicatiedatum van Klein klein kleutertje, de zevende thriller van M.J. Arlidge met Helen Grace in de hoofdrol.
(bron: Boekerij)

De auteur:
(foto: Boekerij)

M.J. Arlidge schrijft al jaren scenario's voor verschillende Britse crimeseries. Iene Miene Mutte was zijn debuut als thrillerauteur en werd lovend onthaald door pers en publiek. Inmiddels heeft hij al zeven boeken geschreven met de intrigerende inspecteur Helen Grace in de hoofdrol.

Het eBook is in september o.a. verkrijgbaar bij:
Rakuten KOBO
Met dank aan Meulenhoff Boekerij voor het toezenden van een exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.