maandag 16 april 2018

Voorpublicatie biografie 'De tegenstrever - De Kerk van Satan, Deel 2 Walburga Abdij ', geschreven door Fred Baggen


De tegenstrever

Op 18 december 2018 is het dertig jaar geleden dat in Amsterdam een einde kwam aan de befaamde, beruchte Kerk van Satan, een veelbesproken thematisch-erotisch etablissement op de Wallen.
Op genoemde datum verschijnt De tegenstrever. Tonelen van Maarten J. Lamers’ leven, werken en de Kerk van Satan, de enige echte lijvige en nietsverhullende biografie van de voormalige magister templi van de Kerk van Satan: Maarten Lamers.
Hijzelf en tientallen anderen (onder wie voormalige Kerk van Satan-leden) hebben hun medewerking verleend aan het tot stand komen van het boek.Deze biografie is verkrijgbaar in december 2018.

In aanloop naar de biografie verschijnen gedurende 2018 vijf ge├»llustreerde boekjes met zeldzame foto’s en documenten, onder ander uit nooit eerder ontsloten priv├ę-archieven. In tekst en beeld tonen deze voorpublicaties fragmenten uit de biografie die betrekking hebben op de Kerk van Satan.

Deel 2 is gewijd aan de Walburga Abdij. Dit deel verscheen in maart 2018.
ISBN: 978 94 92819 04 8

Vanaf januari 2018 verschijnen vijf voorpublicaties:
1. De beginjaren (januari 2018)
2. Walburga Abdij (maart 2018)
3. Walpurgisnacht (april 2018)
4. Shemhamforash (augustus 2018)
5. Maarten Lamers (oktober 2018)De auteur:
(foto: linkedin)
Fred Baggen (1967) werkte vijf jaar aan een beschrijving van Maarten Lamers’ leven en werken, interviewde tientallen betrokkenen, onder wie jeugdvrienden, klasgenoten, voormalige collega’s en werknemers, Kerk van Satan-leden die bereid waren te praten, politiemensen, journalisten, familieleden, ex-partners, Lamers zelf en vele andere onbekende en bekende Nederlanders  die veelal voor het eerst openhartig – soms wel, soms niet anoniem – een boekje opendoen over De tegenstrever, Maarten J. Lamers.

De tegenstrever. Tonelen van Maarten J. Lamers’ leven, werken en de Kerk van Satan is zowel in reguliere als in Luxe Limited Edition verkrijgbaar.
Bestellen van deze edities en downloaden van leesfragmenten kan op de

(Bron: Aldus Boek Compagnie)

Met dank aan Aldus Boek Compagnie voor het toezenden van een exemplaar van De Kerk van Satan Deel 2 Walburga Abdij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.