zaterdag 14 mei 2016

Binnenkort: 'Beschadigd', geschreven door Ika Gerritsen



Beschadigd

De 24-jarige Kirsten heeft last van nachtelijke angstaanvallen, maar van haar vriend Mark hoeft ze geen hulp of troost te verwachten. Uiteindelijk besluit Kirsten om Mark te verlaten. Maar: waar kan ze heen?

Dan krijgt Kirsten het nieuws dat haar nog jonge oma Veronica is overleden. Een goede band had Kirsten niet met Veronica, maar het komt wel goed uit dat ze nu meteen in haar oma’s leeggekomen huis kan gaan wonen; een prachtige erkerwoning in het centrum van Alkmaar. Kirsten kent niemand in die stad, dus is ze blij dat ze een kamer kan verhuren aan de sprankelende Elise. Ook met de aantrekkelijke maar getrouwde buurman Menno kan Kirsten het meteen goed vinden…

Kirsten en Elise stuiten op aanwijzingen dat Veronica’s dood misschien geen ongeluk is geweest. Als ze op onderzoek uit gaan komen ze echter op een spoor dat leidt naar de spoken uit Kirstens verleden. Te laat realiseert Kirsten zich dat Elise en zij in groot gevaar zijn.

Deze echt Nederlandse thriller speelt zich af in Alkmaar, maar ook in Medemblik, de Wieringermeer en de Beemster.

De auteur:
(foto: Sanne Reijnders)
Ika Gerritsen (Medemblik, 1978) is copywriter bij Alkmaar Marketing en boekrecensent en verslaggever bij de Boekenkrant. Als freelance journalist schreef zij o.a. voor Boek Magazine en Ouders van Nu. Ika woont met haar man en twee kinderen in het centrum van Alkmaar. Beschadigd is Ika’s debuut. 

Bestel dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Beschadigd
Auteur: Ika Gerritsen
Genre: thriller
Uitgave: paperback
Uitgever: Uitgeverij LetterRijn, mei 2016
ISBN: 978 94 91875 24 3
ISBN: 978 94 91875 25 0 (e-book)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.