maandag 9 mei 2016

Ontvangen en nog te lezen 'Een andere waarheid', geschreven door Lucie Whitehouse


Een andere waarheid

‘Een andere waarheid’ van Lucie Whitehouse is een thriller voor de fans van Nicci French, Camilla L√§ckberg en Clare Mackintosh’’Mea culpa’.

Hannah wil onder geen beding worden als haar moeder: een verbitterde, gescheiden vrouw. Maar als ze Mark ontmoet en een hartstochtelijke relatie met hem begint, zet ze alle bezwaren tegen een huwelijk opzij en trouwt met hem.

Wanneer Mark op een dag niet thuiskomt van een zakenreis naar de VS, beginnen Hannahs angsten en twijfels te groeien. Waarom zeggen zijn collega’s dat hij in Rome was voor zijn werk? Waarom is er geen registratie van hem in het hotel waar hij zei te verblijven? En wie is de mysterieuze vrouw die hem al wekenlang blijkt te bellen?

Hannah duikt dieper in het leven van haar man en wat ze ontdekt trekt alles in twijfel wat ze over hem dacht te weten. Is het dubbelleven dat hij leidt zijn manier om haar te beschermen, of is de waarheid nog duisterder dan ze kan vermoeden?

(bron: Uitgeverij De Fontein)

De auteur:

Lucie Whitehouse (geboren 1975, the Cotswolds U.K.) groeide op in Warwickshire. Ze studeerde klassieke talen in Oxford. 
Ze trouwde in 2011 en is nu afwisselend in Londen en Brooklyn (New York) waar ze met haar echtgenoot woont. Ze is full time auteur en heeft artikelen geschreven voor The Times, The Sunday Times, The Independent, Elle en Red Magazine.

Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Een andere waarheid
Auteur: Lucie Whitehouse
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, 3 mei 2016
ISBN: 978 90 32513 16 0
ISBN: 978 90 32513 61 0 (e-book)
NUR: 305 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.