donderdag 19 mei 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'De Strop Ploeg', geschreven door Koen P.H. Romeijn
De Strop Ploeg
Een futuristisch maar bovenal confronterend verhaal over Evan Deleir

Hoe voelt het om ergens niet te kunnen aarden? Wat doet het met iemand als hij vastgeroest zit op een plek die geenszins bevalt, en vanwaar ontsnappen onmogelijk lijkt? Hoe lang kan een mens dat volhouden voordat hij definitief breekt?

Voor de wispelturige Evan is deze frustratie dagelijkse kost. Als talentvolle robottechnicus in het welvarende, maar volledig geïsoleerde Nieuw Pangea lijken de kansen voor het oprapen te liggen. Maar het leven in de zwevende metropool heeft Evan nooit kunnen bekoren. De frustratie en afkeer groeien met de dag, en Nieuw Pangea gaat hem steeds meer tegenstaan.

Julius, zijn collega en tevens beste vriend, moet lijdzaam toezien hoe Evan zich in toenemende mate afzondert en afglijdt naar een doelloos bestaan waarin hij elk sprankje hoop of optimisme moedwillig lijkt te willen uitroeien. De avond voorafgaand aan hun indiensttreding bij de prestigieuze Strop Ploeg zijn beide mannen getuige van een bizar ongeval. Het blijkt het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen, en niet veel later nadert Evan’s onvermijdelijk breekpunt.

De auteur:

(foto: Futuro Uitgevers)
Koen Pieter Henry Romijn (Zeist, 27 april 1979)
Dit futuristische maar bovenal confronterende verhaal over Evan Deleir is het eerste boek van Koen P. H. Romeijn. Koen is muzikant en tekstschrijver. Als gitarist en zanger heeft hij met verschillende bands albums uitgebracht, en is hij veelvuldig op tournee in binnen- en buitenland. Daarnaast schrijft hij columns.
De website van Koen Romeijn.

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: De Strop Ploeg
Auteur: Koen P.H. Romeijn
Genre: fantasy
Uitgave: paperback, 256 pagina's
Uitgever: Futuro Uitgevers, april 2016
ISBN: 978 94 92221 52 0
ISBN: 978 94 92221 53 7 (e-book)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.