zondag 1 mei 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'Kruis en munt', geschreven door Koen Strobbe #blogtourKruis en munt

De jonge sterrenchef Isabel arriveert in de idyllische Provence, klaar voor een nieuw leven met haar vriend Bas. Wanneer hij niet opdaagt in het station, rijdt Isabel naar het hotel waar hij al een week verblijft. Diezelfde avond vindt ze een milt in haar bed. Bas lijkt spoorloos verdwenen.

Met de hulp van wijnbouwer en oud-gendarme David begint Isabel te graven in het verleden van haar vriend in de hoop hem te vinden. Terwijl almaar meer verborgen facetten van Bas aan de oppervlakte komen en Isabels wereld instort, groeien zij en David naar elkaar toe. Wanneer ze verwikkeld raken in een gevaarlijk web van pooiers, ex-legionairs en orgaanhandelaars is vluchten niet langer mogelijk. Kunnen ze een list bedenken om zich te redden?

De auteur:
Koen Strobbe was winnaar van de Aspe Award 2015 en debuteert in mei bij Aspe NV. Hij is een wijnbouwer uit de Provence.
Over zichzelf op facebook:
'Koen heeft twee passies: woorden en wijn. Hij verbouwt wijn in Zuid-Frankrijk en schrijft er.'

Wat vindt Pieter Aspe van Kruis en Munt? 
'Spannend en heel toegankelijk met een exotisch tintje en geloofwaardige plot, Koen Strobbes debuut heeft het allemaal. Wie deze zomer een nieuwe  misdaadauteur wil ontdekken, leest Kruis en munt.'


Reserveer dit boek bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: Kruis en munt
Auteur: Koen Strobbe
Genre: misdaad, thriller
Uitgave: paperback, 336 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Manteau, verkrijgbaar 25 mei 2016
ISBN: 978 90 22332 64 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.