donderdag 6 oktober 2016

Binnenkort verwacht: 'Masterplan', geschreven door Pjotr Vreeswijk


Masterplan

Ruim zeventig jaar nadat een Duitse naziwetenschapper zijn geheime Wunderwaffen van de brandstapel wist te redden, vindt er in het grensgebied van Soedan een mysterieuze explosie plaats waardoor de bevolking van een compleet dorp van de aardbodem verdwijnt.
Als het bericht van de slachting Europa bereikt, wordt Alex De Klerck, een agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, gevraagd een onderzoek in te stellen.

Samen met zijn team reist hij naar Khartoem, waar zij door een lokaal ingehuurde agent worden opgevangen. Ze weten niets, hebben amper aanknopingspunten en zijn geheel aangewezen op de hulp van een onbetrouwbare huurling.

Als het team dicht bij de ontknoping komt, slaat een onzichtbare vijand meedogenloos toe en doet Alex een huiveringwekkende ontdekking; de wereld staat op het punt drastisch te veranderen.

De auteur:

(foto: LetterRijn)

Pjotr is werkzaam als politieagent binnen de eenheid Den Haag.
De keiharde actiethrillers van nu in combinatie met zijn passie voor verre reizen en jarenlange ervaring als politieman in verschillende Haagse wijken hebben geleid tot Masterplan.
Lees meer over deze auteur op de  website van LetterRijn.

Pjotr Vreeswijk serveert een plot op wereldschaal met precies de juiste dosis actie. Een knap debuut! – Max van Olden (winnaar Schaduwprijs 2016)

Masterplan koopt u via uw lokale boekhandel of via:
LetterRijn :Wanneer je dit 350 pagina's tellende boek voor 15 oktober 2016 bestelt, dan ontvang je kort na die datum een gesigneerd exemplaar met de post.

Boekgegevens:
Titel:  Masterplan
Auteur: Pjotr Vreeswijk
Genre: actiethriller
Uitgave: paperback, 350 pagina's
Uitgever: LetterRijn, oktober 2016
ISBN: 978 94 91875 28 1
ISBN: 978 94 91875 31 1 (Ebook)
NUR: 332

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.