zaterdag 22 oktober 2016

Oktober - Feestmaand; vandaag de vijftiende winactie

Deze winactie is nu gesloten

Vandaag start de winactie voor een exemplaar van De Loney, geschreven door Andrew Michael Hurley. 
Dit boek heb ik mogen lezen voor Uitgeverij Prometheus.


Waar gaat het verhaal over?

De ontdekking van een kinderlijkje aan de stormachtige Engelse kust van Lancashire dwingt Smith, de verteller van dit verhaal, terug te denken aan de pelgrimsreis die hij in 1976 met zijn ouders en geestelijk gehandicapte broer Hanny ondernam naar dat kustgebied, dat daar de Loney wordt genoemd. 

De bewoners van de Loney zijn niet allemaal even blij met het katholieke gezelschap, en er gebeuren raadselachtige dingen. Niet alleen wordt er gebeden voor Hanny in de hoop dat hij zal genezen, de jongen raakt ook verzeild in andere verontrustende rituelen. Smith is de enige die weet wat er is gebeurd en legt zichzelf de loodzware last van het zwijgen op. Maar zal hij dat zijn leven lang volhouden?

Lees op mijn blog meer over het verhaal en over mijn mening.

De winactie:
Je kunt meedoen voor een exemplaar door te reageren onder dit blog met vermelding van je naam of door te reageren onder het bericht op de boekenpagina op Facebook van Mieke's blog: 'Graag gelezen'.

Vind je de pagina op Facebook leuk? Jouw vind-ik-leuk zorgt voor een extra lootje in de pot. Het delen van de winactie op Facebook levert weer een extra lootje op, je maakt dan nog meer kans.

Tot en met 29 oktober kun je reageren om kans te maken op een exemplaar van De Loney.

Belangrijk:
Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.
Indien geen naam wordt vermeld, doe je niet mee. (Anoniem is geen naam)
Als de winnaar op 30 oktober a.s. op mijn blog bekend is gemaakt heb je één week om te reageren. Reageer je niet binnen die tijd, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.