dinsdag 25 oktober 2016

In de brievenbus: 'In de val', geschreven door Karen Rose

Van de koningin van de Romantic Suspense 

In de val

Speciaal agent Steven Thatcher heeft gezworen de seriemoordenaar die actief is in het kleine stadje waar hij woont, in te rekenen. Het onderzoek vergt al zijn tijd, maar zijn familie heeft hem ook nodig. Hij is onlangs weduwnaar geworden en hij maakt zich grote zorgen over zijn zoon Brad, op wie hij de grip verliest. 

Het lichtpuntje in zijn leven is Jenna, een docent van zijn zoon. Zij is mooi en bedachtzaam, en heel langzaam ontwikkelt zich een liefdesaffaire tussen de twee. Precies op het moment dat hun prille relatie lijkt te kunnen gaan werken, zet de seriemoordenaar zijn val. In de hoop Jenna daarin te kunnen laten lopen...

Karen Rose schrijft de perfecte mix van thriller en romantiek en wordt de koningin van de Romantic Suspense genoemd.

Eerder las ik van deze auteur: In vertrouwen, Over de schreef, Op de hielen en Niemand zeggen.
  
De auteur:

(foto: De Fontein)
De thrillers van Karen Rose worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de Verenigde Staten, Groot-Brittanniƫ en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. Ook in Nederland stijgt de ster van Karen Rose met elk nieuw boek. Voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde, was Karen Rose een succesvol chemicus. Ze woont in Florida met haar man en kinderen, en als ze niet schrijft, traint ze voor haar zwarte band in karate.

In de val koop je bij je lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: In de val
Auteur: Karen Rose
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 480 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, 18 oktober 2016
ISBN: 978 90 26139 66 6
ISBN: 978 90 26139 67 3 (eBook)
NUR: 332

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.