maandag 31 oktober 2016

Vanaf morgen in de (web)winkels:

'Haat is bloedstollend spannend én actueel!' 

Haat

De zestienjarige Nikki wordt wakker in een park. Ze zit onder het bloed en in haar handen houdt ze een mes. Iets verderop ligt een ander meisje. Zwaargewond en buiten bewustzijn. Alles wijst erop dat Nikki haar heeft neergestoken, maar ze kan zich niks meer herinneren. 

Wanhopig probeert Nikki haar eigen onschuld te bewijzen, maar de verdenkingen stapelen zich op. Heeft ze het dan toch gedaan? En wie kan ze nog vertrouwen? De zoektocht naar de waarheid en naar zichzelf zal alles veranderen.


De bloedstollende jeugdthriller Haat ligt vanaf morgen in de (web)winkel. De boeken van Mel Wallis de Vries zijn ontzettend populair onder meiden van 11 tot 17 jaar. Mel wordt de koningin van de jeugdthrillers genoemd, en met Haat doet ze die naam weer eer aan. Met Haat snijdt Mel een actueel en herkenbaar onderwerp aan.


De auteur:
(foto: De Fontein)

Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment: Met Vals won Mel de prijs voor de Beste Vrouwenthriller in 2010, en het boek werd in 2011 bekroond als de beste Crimezone YA-thriller. Met haar thrillers Vals, Klem en Wreed won ze in 2012, 2014 en 2015 de Prijs van de Jonge Jury, en met Wreed won ze ook de Hebban Award voor de beste YA-thriller. Met Shock won Mel in 2015 de Hebban Award voor het beste Nederlandstalige YA-boek.

De boeken van Mel Wallis de Vries zijn razend populair. De verhalen zijn vlot, realistisch, en altijd spannend tot aan de allerlaatste bladzijde. De jeugdthrillers van Mel worden in diverse landen uitgegeven en de musicalproductie van haar boek Vals is nu te zien in de theaters.

Kijk ook even op haar website en volg haar Instagram, Facebook en Twitter.

Haat koopt u vanaf morgen bij uw lokale boekhandel of bij:
Boekgegevens:
Titel: Haat
Auteur: Mel Wallis de Vries
Genre: thriller 13-15 jaar 
Uitgave: hardback, 240 pagina's 
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, 1 november 2016
ISBN: 978 90 26141 90 4
ISBN: 978 90 26141 91 1 (e-book)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.