zondag 23 oktober 2016

Oktober - Feestmaand; vandaag de zestiende winactieVandaag start de winactie voor een exemplaar van Landing geschreven door Gerrit Sangers.
Voor deze winactie wordt een exemplaar beschikbaar gesteld door Uitgeverij Aspekt, waarvoor hartelijk dank.


Waar gaat het verhaal over?
`Kom maar, je hoeft niet bang te zijn, niet meer. Ik zal jou door deze hel leiden die ze leven noemen want ik ben het leven. Ik ben jouw tovenares en ik zal je in mijn magie doen verdrinken, je doen vergeten wie je bent, wie je was. Ik zal je het verleden doen vergeten, je vader en je moeder, je zogenaamde vrienden en vriendinnen die uiteindelijk alleen maar om je lachten omdat je niet zo was als zij waren. Je moet opnieuw beginnen en ik zal je leiden.´

De hoofdpersoon in dit verhaal is Renke. Hij heeft een jeugd gehad om niet blij van te worden worden; geen vrienden en ook in de liefde zit het hem tegen. Zijn vader is overleden en dat is nou net degene waar hij hij van hield. 

Lees op mijn blog meer over het verhaal, de auteur en mijn mening.

De winactie:
Je kunt meedoen voor een exemplaar door te reageren onder dit blog met vermelding van je naam of door te reageren onder het bericht op de boekenpagina op Facebook van Mieke's blog: 'Graag gelezen'.

Vind je de pagina op Facebook leuk? Jouw vind-ik-leuk zorgt voor een extra lootje in de pot. Het delen van de winactie op Facebook levert weer een extra lootje op, je maakt dan nog meer kans.

Tot en met 29 oktober kun je reageren om kans te maken op een exemplaar van 

Belangrijk:
Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.
Indien geen naam wordt vermeld, doe je niet mee. (Anoniem is geen naam)
Als de winnaar op 30 oktober a.s. op mijn blog bekend is gemaakt heb je één week om te reageren. Reageer je niet binnen die tijd, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Met dank aan Uitgeverij Aspekt voor het beschikbaar stellen van een exemplaar.


26 opmerkingen:

 1. Diana van der Heidezondag, oktober 23, 2016

  Ik doe graag weer mee! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anneliese de Waalzondag, oktober 23, 2016

  Ik doe heel graag mee, zou het graag willen lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij hetzelfde, ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.