woensdag 5 oktober 2016

Oktober - Feestmaand: vandaag de derde winactie

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN


Vandaag maak je kans op een exemplaar van Tom Clancy Onder Vuur: een nieuwe Jack Ryan jr.- thriller van Grant Blackwood
Uitgeverij A.W. Bruna stelt dit boek ter beschikking.
                                   Uiterst actueel en bomvol FBI-achtige actie.
In Tom Clancy Onder Vuur raakt Jack Ryan jr. verstrikt in een lastige kwestie. Tijdens een ogenschijnlijk normale lunchafspraak met zijn goede vriend Seth Gregory krijgt hij een sleutel en een vage boodschap mee. Even later is Seth van de aardbodem verdwenen, net als een grote som geld. Doet Jack Ryan jr. eer aan zijn morele kompas of blijft hij trouw aan zijn goede vriend

Tijdens een bezoek aan Teheran voor de inlichtingendienst heeft Jack Ryan jr. een lunchafspraak met zijn goede vriend Seth Gregory. Na afloop weet Seth hem een sleutel mee te geven vergezeld van een mysterieuze boodschap. De volgende dag wordt Jack gesommeerd naar een appartement te komen, waar twee mannen hem vertellen dat Seth is ondergedoken met een grote som geld die bestemd was voor een belangrijke inlichtingenoperatie. Jack krijgt een duidelijke opdracht mee: als Seth contact met je opneemt, dien je dat ons meteen te laten weten en je verder nergens mee te bemoeien…

De auteur:
(foto: website auteur)

Grant Blackwood schreef samen met Tom Clancy Op leven en dood. Voordat hij zich toelegde op het schrijven van thrillers diende Blackwood bij de Amerikaanse marine.

Tom Clancy Onder Vuur verscheen op 4 oktober 2016.

Je kunt meedoen door te reageren onder dit blog of door te reageren onder het bericht op de boekenpagina op Facebook van Mieke's blog: 'Graag gelezen'.

Tot en met 12 oktober kun je reageren om kans te maken op een exemplaar van Tom Clancy onder Vuur.

Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland en België

Als de winnaar op 13 oktober a.s. op mijn blog bekend is gemaakt heb je één week om te reageren. Reageer je niet binnen die tijd, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Met dank aan A.W. Bruna voor het ter beschikking stellen van een exemplaar.