zondag 9 oktober 2016

Wordt verwacht: 'Rauw', geschreven door Yvonne DeinertRauw

Met de sportschool, school, zijn vrienden en zijn vriendin is het leven van de negentienjarige Bram best oké, tot in een klap alles anders wordt.
Sporten, stappen, examens en feesten krijgen ineens een rauwe rand. Maar ondanks zijn woede, twijfels en verdriet gaat hij door.

Rauw is een verhaal over verlies en pijn maar vooral over keihard vallen, opstaan en je leven na een heftige gebeurtenis weer op de rails krijgen.

Net als in haar debuut Het midden van nergens slaagt Yvonne erin om een realistisch verhaal te schrijven, dat raakt en je lang bijblijft. 

De auteur:
(foto: auteurspagina LetterRijn)

Op 25 februari 1965 begon in Amsterdam het leven van Yvonne Deinert. Daarna woonde zij op verschillende plekken in Nederland, en op papier zelfs in Zwitserland. Een vriendje en opleidingswens hielden haar echter binnen de landsgrenzen. Lees op de auteurspagina van LetterRijn verder over het leven en de bibliografie van Yvonne.

Wanneer je Rauw vóór 5 november  de webshop van LetterRijn bestelt dan ontvang je het kort na die datum gesigneerd via de post.

Reserveer in het andere geval Rauw bij je lokale boekhandel of bij

Boekgegevens:
Titel: Rauw
Auteur: Yvonne Deinert
Genre: Young Adult, 15+
Uitgave: hardcover
Uitgever: LetterRijn, wordt verwacht 5 november 2016
ISBN: 978 94 91875 29 8

2 opmerkingen:

  1. Ik kijk erg uit naar dit boek, niet veel boeken worden op een realistische manier geschreven over de problemen van de tiener. Soms denk ik dat volwassenen denken dat het alleen maar rozengeur en maneschijn is als je nog jong bent.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.