woensdag 19 oktober 2016

Vanmorgen in de brievenbus: 'Duivelspact', geschreven door Loes den Hollander

Loes den Hollander - Meer dan 1 miljoen boeken verkocht

Duivelspact

Sommige mensen hebben alles: geld, gezondheid en geluk. Marijn Bentink van Heemstede is er een korte periode in haar leven van overtuigd dat ze tot deze categorie behoort, tot het noodlot het tegendeel bewijst. Het lukt Marijn om de zwartste dag die ze meemaakte te verwerken en een plaats te geven. 

Maar dan meldt zich iemand die haar iets vertelt wat alles in een ander daglicht plaatst. Vanaf dat moment moet ze kiezen. Gaat ze voor wraak of voor vergeving? Ze maakt een keuze. 

Met alle gevolgen van dien.

De auteur:

(foto: website Loes)

Voor de lezeressen van vrouwenbladen is Loes den Hollander beslist geen onbekende: zij won in 2001 de verhalenwedstrijd van Libelle met haar verhaal 'Loslaten'. De redactie van Libelle was zo gecharmeerd van dit verhaal, dat men besloot om in 2004 een zomerpocket uit te brengen met twee andere verhalen van haar hand. In 2005 herhaalde dit zich en verscheen er opnieuw een zomerpocket, met haar spannende verhaal 'De verkeerde moeder'.

Neem vooral ook een kijkje op haar website voor meer informatie over haar en haar werk. Volg Loes den Hollander op Twitter: @LoesHolland en ontmoet haar op Facebook.

Eerder las ik van Loes deze thrillers:

Koop Duivelspact bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: Duivelspact
Auteur: Loes den Hollander
Genre: Thriller
Uitgave: paperback, 304 pagina's
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V., oktober 2016
ISBN: 978 90 45210 29 2
ISBN: 978 94 61092 24 3 (Ebook)
NUR: 332

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.