zaterdag 8 oktober 2016

In de brievenbus: 'Het Amazone conflict', geschreven door Ad van de Lisdonk - 13 oktober in de winkel!

Het zinderende eindspel in de strijd tegen Amazone

Het Amazone conflict 

Laura Sieberg is geworden wat Amazone van haar heeft gemaakt. Als een kille, moordende machine jaagt ze op de kopstukken van de organisatie. Terwijl Amazone haar zwaarste wapen inzet om de ene regering na de andere aan zich te onderwerpen, loopt Laura in een door hen opgezette valstrik. Als ze zichzelf en de mensen waar ze om geeft wil redden, moet ze het voortbestaan van de wereld op het spel zetten.

Eerder schreef Ad van de Lisdonk Het Amazoneverbond en Het Amazone Offensief.

De auteur:
Ad publiceerde meer dan honderd juridische- en technische artikelen, en schreef een tweetal technische boeken. Ook verscheen er van zijn hand een Euro- en Millennium Doorstartgids toen de wereld nog dacht dat zij ten onder zou gaan aan de euro, het millennium, of allebei. Maar hoe leuk dat schrijven ook was, het bleef toch ook een beetje op werk lijken. En Ad wilde liever romans schrijven. Thrillers om precies te zijn…

Zijn eerste thriller (Het Amazoneverbond) verscheen in 2013 bij uitgeverij De Crime Compagnie. Het boek haalt de achtste plaats in de Crimezone Hall of Fame en bereikt de 11e plaats als beste thriller van 2013. Twee jaar later vindt Het Amazoneoffensief zijn weg naar de fans. De recensies zijn opnieuw zeer lovend en dit boek scoort vrijwel overal 5 sterren. In 2016 verschijnt Het Amazoneconflict als afsluitend deel in de Amazone-trilogie.

Als Ad niet aan het schrijven is, werkt hij voor Promptus Cursussoftware; een door hem opgericht automatiseringsbedrijf, dat software voor opleiders bouwt. Ad woont met zijn vrouw Sylvia in het midden van het land. Ze hebben drie kinderen en twee teckels.

Bestel Het Amazone conflict bij uw lokale boekhandel of bij

Boekgegevens:
Titel: Het Amazone conflict
Auteur: Ad van de Lisdonk
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 400 pagina's
Uitgever: De Crime Compagnie, 13 oktober 2016
ISBN: 978 94 61092 49 6
ISBN: 978 94 61092 26 7 (e-book)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.