woensdag 20 maart 2024

Vandaag in de schijnwerpers: 'Moederliefde' geschreven door Femmy ten Cate

 een moeder, een zoon, een kelder


Moederliefde

Leen (27) wordt door zijn moeder gevangen gehouden in een kelder. 
Van vrijlating kan pas sprake zijn als hij zelf het antwoord geeft op de vraag waarom hij is opgesloten. Heeft dit alles te maken met zijn aandeel in de verdwijning van zijn tante, een bekende politica? 
Of wellicht met een noodlottig ongeluk waarover binnen de familie niet gesproken mag worden? Dat blijkt niet het geval. Leen heeft geen idee waarom het dan wel gaat en ontsnappen is onmogelijk. Intussen gaat er ook nog iemand met zijn identiteit aan de haal. 

De sleutel voor zijn vrijlating is te vinden in het verleden. Leen ontrafelt zijn eigen geschiedenis en die van zijn familie, waarin de relaties al jaren op scherp staan. Diep onder de oppervlakte sluimeren oude dromen. 

De auteur:

Femmy ten Cate studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze was journalist en hoofdredacteur van diverse tijdschriften. Daarnaast schreef zij al jarenlang fictie. De literaire thriller ‘Moederliefde’ is haar roman debuut. 

Moederliefde koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Moederliefde
Auteur: Femmy ten Cate
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 248 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Magonia, april 2024
ISBN: 9789492241696
NUR: 305


Met dank aan Uitgeverij Magonia voor het toezenden van een exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Magonia)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.