donderdag 21 maart 2024

Op 23 april verschijnt bij Xander Uitgevers: 'Rome' van Kiki van Dijk

 Politieke spelletjes, intrige en moord in 
de Eeuwige Stad


Rome 

Bestsellerauteur Kiki van Dijk weet haar lezers elke keer weer mee te voeren naar een prachtige bestemming vol zinderende spanning. Dit keer is het monumentale Rome aan de beurt, de stad van La Dolce Vita.

Jarenlang deed journalist Gina verslag van oorlogen over de hele wereld, maar sinds kort is ze correspondent in Rome. Na een broeierige zomeravond stappen belandt ze in bed met haar jeugdvriend Okke. De volgende dag blijkt hij spoorloos verdwenen – en Gina is de laatste die hem heeft gezien.
 
Gina weet dat ze de hoofdverdachte is en kan niet anders dan zelf op onderzoek uitgaan. Ze ontdekt een ingewikkeld netwerk van verraad en corruptie, waarin burgemeester Ferraro, haar steenrijke ex-schoonfamilie en zelfs haar eigen moeder een belangrijke rol spelen. Al snel wordt duidelijk dat niet alleen zijzelf groot gevaar loopt, maar ook haar vijfjarige dochter Mimi. Er begint een bloedstollende race tegen de klok, die Gina van decadente rooftop party’s naar een bloederige aanslag van decennia geleden en de catacomben van historisch Rome leidt…

Ook in de thriller 'Rome' weet bestsellerauteur Kiki van Dijk haar lezers weer mee te voeren naar een prachtige bestemming vol zinderende spanning. 
Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

De pers:

‘Spanning tussen personages, een mysterie, een opbloeiende liefde, een moord… de vakantiethrillers van Kiki van Dijk hebben het allemaal.’
 – Libelle

‘Kiki van Dijk weet zinderende spanning te combineren met heerlijke personages.’ 
− &C

‘Een vleugje De Da Vinci Code verpakt als een vlotlezende zomerse vakantiethriller.’
 – ThrillZone

‘Precies zo’n zinderende zomerthriller waar je behoefte aan hebt als je aan zee ligt.’
 – LINDA.

De auteur:

Kiki van Dijk (1968) is geboren in Utrecht en heeft na haar Leidse studie Internationale Betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Ze schrijft thrillers die zich op beroemde vakantiebestemmingen of in bekende steden afspelen, waaronder Ibiza, Vlieland, Londen en Amsterdam.

Eerder las ik van Kiki van Dijk:

Rome reserveert u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij: 

Boekgegevens:

Titel: Rome
Auteur: Kiki van Dijk
Genre: literaire fictie, thriller
Uitgave: paperback, 288 pagina’s
Uitgever: Xander Uitgevers, april 2024
ISBN: 9789401621922
ISBN: 9789401621977 (eBook)
NUR: 332

(bron info: Xander Uitgevers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.