maandag 18 maart 2024

Nu al te reserveren: 29 maart verschijnt bij uitgeverij LetterRijn de thriller 'Het Woord', het derde deel in de Anne Verelst-reeks van Luc Vos

 Een Anne Verelst-thriller


Het Woord

Nadat meerdere jonge vrouwen spoorloos zijn verdwenen, krijgt het team van de Antwerpse inspecteur Anne Verelst de opdracht te onderzoeken of de zaken verband met elkaar hebben. Het uitblijven van enig spoor van de vrouwen en de oorzaak van hun verdwijning zet het team behoorlijk onder druk, zeker wanneer de media aandacht aan de verdwijningen beginnen te besteden. 
De onrust groeit bij de inwoners van de stad. Wie is er verantwoordelijk voor deze verdwijningen? Wie is het volgende slachtoffer? En kunnen de predikant en zijn vrouw, die op elke straathoek lijken op te duiken om het gospel te verkondigen, iets gezien hebben dat Anne kan helpen? 


De auteur:

Luc Vos (Heultje-Westerlo, 1968) is al vele jaren in de ban van het schrijven. Korte en langere verhalen wisselen elkaar in hoog tempo af en vallen met regelmaat in de prijzen, zoals zijn succesvolle thriller Zeven, die in 2022 werd bekroond met de ThrillZone Award voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut. 
Het Woord is het nieuwste deel in een razend spannende reeks met Anne Verelst in de hoofdrol. Eerder verschenen in deze reeks Zeven en Paternoster.

Eerder las ik van Luc Vos: Zeven.

Het Woord koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Het Woord
Serie: Anne Verelst (3)
Auteur: Luc Vos
Genre: thriller 
Uitgave: paperback, 408 pagina’s
Uitgever: uitgeverij LetterRijn, maart 2024
ISBN: 9789493192874
ISBN: 9789493192881 (eBook)


Met dank aan uitgeverij LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: uitgeverij LetterRijn)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.