dinsdag 10 maart 2015

Een update...


Zoals jullie misschien weten heb ik behalve dit blog nog een plaats waar ik mijn recensies plaats. Dat is mijn website www.miekeschepens.nl.
Nu is het zo dat ik sinds geruime tijd niet meer in de gelegenheid ben geweest om ook deze website up-to-date te houden en daarom stop ik binnenkort met www.miekeschepens.nl.

Ik zag dat een aantal (25 maar liefst) recensies op mijn blog-pagina 'recensies' een link hebben naar deze website en dat moet dan natuurlijk ook veranderen. Een gevolg hiervan is dat ik de recensies nu ga plaatsen op mijn blog, zodat ik de goede link kan gebruiken.
Hierdoor zullen jullie nu meer recensies dan alleen recensies van 'nieuwe' boeken.
De 'oude' recensies kenmerken zich door het ontbreken van de tag 'recensies 2015' onder aan de blog.
Iedere dag zal ik er een aantal plaatsen, afgewisseld met 'nieuwe' recensies natuurlijk!


Maken jullie ook ooit zoiets mee? Iets waarvan je denkt: jammer dat ik daar geen tijd meer voor heb?

4 opmerkingen:

 1. Geen tijd meer ergens voor...heb ik ook vaak zat :-).

  Ik vind het wel ontzettend knap dat je zoveel recensies over boeken schrijft. Je bent er maar druk mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe dat graag, het is mijn manier om de auteur te bedanken voor zijn/haar moeite om het boek te schrijven. Dank je voor je reactie, Hans!

   Verwijderen
 2. Ja hoor, langs de ene kant heb ik het idee dat ik meer lees door mijn boekenblog, terwijl ik langs de andere kant net veel tijd spendeer aan het bedenken van blogposts, het opzoeken van gegevens en uitwerken van ideetjes. De laatste tijd lijkt het bovendien dat vrijwel alles om boeken draait in mijn leven. Een film of serie kijken, handwerk doen of kaartjes maken ... daar kom ik nog maar amper aan toe. Het is steeds een beetje zoeken naar het juiste evenwicht.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.