woensdag 25 maart 2015

Ontvangen: 'Open doelwit' van Vince Flynn - Maak kennis met Mitch Rapp, het eenmansleger dat terrorisme bestrijdt...

Open doelwit
Maak kennis met Mitch Rapp, het eenmansleger dat terrorisme bestrijdt...

Auteur: Vince Flynn
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 384 pagina's
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V., maart 2015
ISBN: 978 90 45205 50 2
ISBN: 978 90 45207 50 6 als E-book

Beschrijving:

CIA-agent Mitch Rapp was Amerika’s eerstelijnsverdediging tegen terrorisme, totdat hij zijn dekmantel verloor. Na jaren undercover gewerkt te hebben, is hij doelwit geworden van praktisch iedere terrorist op aarde. Maar juist nu heeft de wereld hem nodig, meer dan ooit...

De president van de VS staat onder druk. Wanneer een team van Navy SEAL’s er niet in slaagt een gegijzeld Amerikaans gezin te redden uit handen van een Filipijnse terreurgroep, wijst alles op een lek binnen het Witte Huis. Daarbij dreigt in het Midden-Oosten een conflict dat grote gevolgen kan hebben voor de Amerikaanse economie.

Dus roept de president de hulp in van Mitch Rapp, CIA-adviseur op het gebied van antiterrorisme, en van CIA-directeur Irene Kennedy. Samen komen zij op het spoor van een gevaarlijke internationale samenzwering met een aantal spelers uit onverwachte hoek. Een race tegen de klok begint...


Over de auteur:

Vincent (Vince) Flynn werd op 6 april 1966 geboren in St. Paul, Minnesota, de Verenigde Staten en woonde daar de rest van zijn leven.
Hij was New York Times-bestsellerauteur en heeft dertien thrillers geschreven. Hij overleed na het verliezen van zijn gevecht tegen prostaatkanker op 19 juni 2013.

Van 'De laatste man', zijn laatste thriller, zijn ook de filmrechten verkocht aan CBS Films, Bruce Willis speelt daarin een van de hoofdrollen.
Flynns thrillers worden gewaardeerd vanwege hun actie en accuratesse en worden door de CIA aangeraden aan hun medewerkers.

Kijk ook even op zijn website

Invloeden: Ernest Hemingway, Robert Ludlum, Tom Clancy, JRR Tolkien, Gore Vidal, en John Irving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.