woensdag 4 maart 2015

Ontvangen: 'Leven of dood' van Michael Robotham

Leven of dood

Auteur: Michael Robotham
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 400 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Cargo, februari 2015
ISBN: 978 90 23491 44 6
Nur 305
Ook als Ebook verkrijgbaar
Oorspronkelijke titel: Life or death
Nederlandse vertaling: Paul Witte

Samenvatting:
Audie Palmer zit tien jaar gevangenisstraf uit voor een gewapende overval waarbij vier mensen omkwamen. Zeven miljoen dollar is nooit teruggevonden. Alleen Audie weet waar het geld is.
In de gevangenis is hij geslagen, neergestoken en bedreigd door bewakers en medegevangenen die allemaal op het geld uit zijn. Maar dan verdwijnt Audie de dag voor hij vrijkomt. Iedereen jaagt op hem, maar Audie heeft één doel: hij moet een leven redden voor het te laat is…

Michael Robotham vertelt over 'Leven en dood'.

Over de auteur:

De Australische journalist Michael Robotham (november, 1960) reisde jarenlang de wereld rond en zijn bijdragen verschenen in diverse Amerikaanse, Britse en Australische kranten en tijdschriften. Als ghostwriter schreef hij vijftien autobiografieën van beroemdheden waaronder politici, popsterren en sporters. In 2003 debuuteerde hij met De verdenking. Hierdoor vestigde hij in één keer zijn naam als auteur van wereldwijde bestsellers. Hij won twee maal de Ned Kelly Award, een Australische misdaadboekenprijs.
Michael Robotham woont sinds 1979 in Sydney.

Ik heb dit boek ontvangen van Dizzie.nl.
Mijn recensie kun je uiterlijk 24 maart lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.