donderdag 5 maart 2015

Ontvangen: 'Vergeten grond' van Anne Nicolai, uitgave februari 2015

Vergeten grond
Ver van de bewoonde wereld slaat het noodlot toe...

Auteur: Anne Nicolai
Genre: psychologische thriller
Uitgave: paperback, 302 pagina's
Uitgever: De Crime Compagnie, februari 2015
ISBN: 978 94 61091 01 7
NUR: 332
Ook als Ebook verkrijgbaar

Waar gaat het over?

Na haar verhuizing naar het zuiden van het land, vindt Karine al snel werk als docente Engels. Heleen, de nieuwe nanny, zorgt voor haar dochtertje Sofie. Maar het leven in de voor haar vreemde omgeving valt Karine zwaar.
Dan wordt Sofie ziek, en langzamerhand krijgt Karine het vermoeden dat er iets heel erg mis is. Waarom krijgt Sofie het ene na het andere ongeluk, terwijl er voorheen niets aan de hand was?


Over de auteur: (bron: Vrouwenthrillers)

Anne Nicolai (1972) schrijft al sinds ze een pen kan vasthouden. Eerst voor de schoolkrant en later als journalist en tekstschrijver.
Sinds de jaren negentig schrijft ze korte en langere verhalen waarmee ze bij meerdere wedstrijden in de prijzen viel. Zo won ze de Viva Verhalenwedstrijd en haalde ze met beide inzendingen de top tien bij de Dark Romance wedstrijd van young-adults.nl. Het bovennatuurlijke, waarvoor ze een bijzondere interesse heeft, komt vaak in haar verhalen tevoorschijn.
Annes debuut Sprakeloos kwam uit in 2013 en werd goed ontvangen. Haar tweede thriller Vergeten Grond verschijnt begin 2015. Een derde thriller is in de maak.

'Vergeten grond' heb ik nog niet gelezen. De recensie volgt hier op mijn blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.