maandag 16 maart 2015

Mijn recensie van 'Leven of dood' van Michael Robotham


Leven of dood

Samenvatting:
Audie Palmer zit tien jaar gevangenisstraf uit voor een gewapende overval waarbij vier mensen omkwamen. Zeven miljoen dollar is nooit teruggevonden. Alleen Audie weet waar het geld is.
In de gevangenis is hij geslagen, neergestoken en bedreigd door bewakers en medegevangenen die allemaal op het geld uit zijn. Maar dan verdwijnt Audie de dag voor hij vrijkomt. Iedereen jaagt op hem, maar Audie heeft één doel: hij moet een leven redden voor het te laat is…

Michael Robotham vertelt over 'Leven of dood'.

Mijn mening over dit boek:
'Leven of dood' is een krachtige thriller die van het begin tot het einde goed in elkaar zit. De personages zijn op dusdanige wijze beschreven dat ze zonder meer geloofwaardig zijn.
Lees mijn recensie verder op Dizzie.nl  

Over de auteur:

De Australische journalist Michael Robotham (november, 1960) reisde jarenlang de wereld rond en zijn bijdragen verschenen in diverse Amerikaanse, Britse en Australische kranten en tijdschriften. Als ghostwriter schreef hij vijftien autobiografieën van beroemdheden waaronder politici, popsterren en sporters. In 2003 debuuteerde hij met De verdenking. Hierdoor vestigde hij in één keer zijn naam als auteur van wereldwijde bestsellers. Hij won twee maal de Ned Kelly Award, een Australische misdaadboekenprijs.
Michael Robotham woont sinds 1979 in Sydney.

Hartelijk dank aan Dizzie.nl voor het recensie-exemplaar.

Boekgegevens:
Leven of dood
Auteur: Michael Robotham
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 414 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Cargo, februari 2015
ISBN: 978 90 23491 44 6
Nur 305
Oorspronkelijke titel: Life or death
Nederlandse vertaling: Paul Witte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.