donderdag 19 maart 2015

Ontvangen: 'Zielsverbond' van E. le Noire

Zielsverbond

Auteur: Eva le Noire
Genre: fantasy, young adult
Uitgave: paperback, 463 bladzijden
Uitgever: De Graveinse Abeel
ISBN: 978 94 62600 20 1
NUR: 285
Ook als groteletterboek verkrijgbaar
ISBN: 978 94 62600 77 5
Waar gaat het verhaal over?

Lily wordt wakker in het ziekenhuis. Het enige wat ze zich nog herinnert, is dat ze net verhuisd is en in een bar werkt. Nadat ze ontslagen is uit het ziekenhuis, blijkt echter dat ze al drie maanden op haar nieuwe adres woont. Het is een merkwaardig huis waar vreemde dingen gebeuren. De televisie en de lampen gaan vanzelf aan en uit en ze heeft vreemde dromen over een aantrekkelijke man.

Ze ontmoet Sam, die vervolgens verdwijnt. Dan ontmoet ze Vince, die ook verdwijnt. En dan wordt Kevin, een vriend van haar, vermoord. Wanneer ze vervolgens Vayo ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Maar Vayo's familie is nogal merkwaardig en Lily's familie wil niet dat ze met Vayo omgaat. Wat voor geheimen houden ze verborgen voor Lily? En zal Vayo bij haar blijven of overkomt hem ook iets ergs?

Wordt vervolgd...


Over de auteur:

E. le Noire (pseudoniem voor Evelien Vos) wordt in 1987 geboren in Druten, Gelderland. Enkele jaren later verhuist het gezin naar het zuiden van het land, waar ze nog steeds woonachtig is.
Op jonge leeftijd werd al duidelijk dat ze erg creatief was; tekenen, schilderen, knutselen en schrijven deed ze het liefst. Toen ze negen jaar oud was, schreef ze haar eerste lange verhaal met potlood in een Disney-dagboekje.
Ze begon met het schrijven van haar eerste manuscript Zielsverbond toen ze twee├źntwintig was. Toen wist ze het zeker: schrijven is wat ik wil doen. En sindsdien is ze er niet meer mee gestopt.

Kijk op haar website: www.e-lenoire.weebly.com voor meer informatie.

Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:
De Graveinse Abeel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.