zondag 23 januari 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'De reis terug' geschreven door Henriëtte Hemmink.

 Een oude belofte


De reis terug

Wanneer de jonge psychologe Gwen van der Hoff haar nieuwe praktijk opent, wordt ze geconfronteerd met een angstaanjagend voorval in haar monumentale pand waar ze geen verklaring voor heeft. Al snel blijkt dat het de opmaat naar meerdere geheimzinnige gebeurtenissen is. 
Wanneer ze met vragen blijft worstelen, schakelt ze noodgedwongen de hulp in van een vrouw met ‘speciale gaven’. Zelf is ze niet in staat een grootmoeder te helpen die bang is voor haar kleinzoon. De jongen beweert stellig haar overleden man te zijn en bewijst dat ook. 
Door een aaneenschakeling van merkwaardige gebeurtenissen slaagt Gwen erin een oud geheim te ontrafelen. 
Het verleden is nog niet voorbij … 

Gebeurtenissen die in dit boek beschreven worden zijn geïnspireerd op waargebeurde situaties.

De auteur

Henriëtte Hemmink (1957) is een succesvol schrijver van meer dan 140 romans en jeugdboeken. Van haar populaire boeken zijn bijna 1.000.000 verkocht. Ze heeft een aansprekende, filmische stijl en haar verhalen zijn zorgvuldig opgebouwd. De personages in haar boeken worden geconfronteerd met de dilemma’s van het leven: liefde, dood, jaloezie, kwetsbaarheid, verraad, afgewezen worden en dit verpakt ze in spannende verhalen met onverwachte wendingen en afloop. Henriëtte Hemmink verstaat de kunst van het weglaten en juist daarom maken haar verhalen diepe indruk.

De reis terug koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens

Titel: De reis terug
Auteur: Henriëtte Hemmink
Genre: literaire roman 
Uitgave: paperback, 360 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, januari 2022
ISBN: 9789464249651
NUR: 300
Omslagillustraties: Jentsje Fekkes


Met dank aan Uitgeverij Aspekt voor het toezenden van een exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.