woensdag 25 juni 2014

Om naar uit te kijken: 'De worsteling' het thrillerdebuut van Jan Kouwenhoven. 1 juli 2014 Scelta Publishing


Duisternis na overmoed & verborgen agenda’s
Jack Phillip Samson, oprichter van succesvolle onderneming Arpare, strijkt neer op Lanzarote. Op dit Canarische eiland hoopt Jack, JP voor vrienden en intimi, zijn leven weer wat in kaart te brengen nu het thuisfront in Arnhem verre van stabiel is.
Zijn huwelijk met Hannelore heeft zijn glans verloren en het stel lijkt om andere redenen dan de liefde nog bij elkaar te zijn. Het duurt niet lang of JP valt voor de charmes van de Wassenaarse Felice de Bruin, die met haar echtgenoot in de kamer naast de zijne vertoeft. JP en Felice vinden elkaar in de gestolen uren, met het risico dat de man van Felice achter hun escapades komt.
Harry is een figuur die op z’n zachtst gezegd nergens voor terugdeinst. Hij mag dan geen enkel oog voor zijn vrouw hebben, hij ziet haar echter wel als zijn eigendom. Het leven neemt een volkomen andere wending als JP zich inlaat met een wereld dat niet de zijne is.

Over de auteur:
Jan Kouwenhoven (1967) is schrijver en hr-professional. Hij groeide op in het Noord-Hollandse Bennebroek, een dorp nabij Zandvoort. Hoewel zijn hart nog steeds sneller klopt aan de kust, voelt hij zich helemaal thuis in Wijk bij Duurstede, een pittoresk stadje in het hart van het land, waar Jan sinds 1989 helemaal verknocht aan is.
Jan kan zich ergens als een pitbull inbijten. Zo rondde hij op zijn veertigste zijn bachelor HRM en Psychologie af met een acht, na een avondstudie naast zijn verantwoordelijke baan. Ook als schrijver haalt hij graag het beste uit zichzelf. Zijn droom is dan ook nooit geweest om een boek op zijn naam te hebben, maar een goed boek dat waar voor zijn geld biedt. Eén dat de lezer niet gemakkelijk weglegt. Verwonderlijk is het ook niet dat Jan na vier jaar intensief schrijven pas tevreden was over zijn eerste thriller De Worsteling en klaar was om zijn debuut te maken. Inmiddels werkt Jan aan zijn volgende boek.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.