dinsdag 17 mei 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Portland' geschreven door Ramon van Huffelen

 


Portland

Undercoveragent Erik Schoeman beëindigt voor zijn eigen veiligheid een gevaarlijke infiltratie-actie bij de Amsterdamse Natoli-familie. 

Tijdens een vakantie met zijn vrouw Debbie en ernstig zieke dochter Sanne krijgt Erik het bericht dat twee van de drie Natoli’s bij een mislukte drugsdeal zijn doodgeschoten. Bij terugkomst treft het gezin hun huis overhoop gehaald aan. Eriks adres is bekend bij Gio, het enige familielid dat de moordpartij overleefde. 
Het Openbaar Ministerie en de politie brengen Erik en zijn gezin in veiligheid. Ondertussen onderwerpt een rechercheur van de Rijksrecherche Erik aan een intimiderend verhoor. Wat zocht Gio in zijn huis? Had Erik een ander motief om de infiltratie af te breken? Welk verband legt de rechercheur tussen de mislukte undercoveroperatie, Eriks dochter Sanne en een stad in een heel ander werelddeel? 

Marelle Boersma, bestsellerauteur: 
“Een intelligente thriller vol vaart en plotwendingen. Knap debuut!”

De auteur:

Ramon van Huffelen (1974) woont met Ellen en hun twee kinderen in Diepenveen. Naast auteur is hij al meer dan twintig jaar eigenaar van een import- en groothandelsbedrijf in biologische producten. Verder is hij liefhebber van fotografie en goede biologische wijnen. Volgens Ramon hebben schrijven en ondernemen veel raakvlakken. Met allebei creëer je iets nieuws vanuit het niets. 
Hij schreef meerdere winnende verhalen voor schrijfwedstrijden en zijn korte verhalen werden diverse keren in bundels gepubliceerd. Ze zijn op zijn website terug te vinden. 

Portland koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: Portland
Auteur: Ramon van Huffelen
Genre: thriller
Uitgave: paperback,
Uitgever: Godijn Publishing, mei 2022 
ISBN: 9789493266865
ISBN: 9789464640021 (eBook)
NUR: 305


Met dank aan Godijn Publishing voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(Bron info: Godijn Publishing)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.