vrijdag 30 september 2016

Vandaag in de brievenbus: 'Schaduw van de nieuwe maan', geschreven door Lynn Van Puyenbroeck

'Ingenieus opgezette fantasyroman over moed en liefde, onmogelijke offers, verraad en pijn, maar boven alles over hoop en vergeving'

 Schaduw van de nieuwe maan

'Ik vervloek je, met schaduwen en nacht. Met tanden en ketenen, met dood en ijs. Schaduwen zal je zien, en een schaduw zal je worden. Dat is de prijs voor het tarten van de Hoedster!' 

Dit is het verhaal van Bojan, de jongste zoon die in een poging om zijn stervende ouders te bewijzen dat hij de troon waardig is de amulet van de Hoedster breekt. Zo roept hij de woede van de Hoedster op, die hem een gruwelijke vloek oplegt. Elke nacht opnieuw strijdt hij tegen haar schaduwen, terwijl hij overdag een wankel politiek evenwicht moet bewaren.

Dit is het verhaal van Suniyah, een dienstmeisje dat haar ware afkomst moet verbergen om aan vervolging te ontsnappen. Wanneer ze de gruwelijke waarheid ontdekt over haar familie komt alles waarin ze geloofde op de helling te staan.

Dit is het verhaal van Ban, de schimmenjager die zijn diensten aanbiedt om Jaromir te bevrijden van de nachters. Zijn eigen demonen zijn echter veel duisterder dan degenen die het land teisteren. Hij moet ze het hoofd bieden en beslissen waar zijn trouw ligt, of iedereen die hij liefheeft is voorgoed verloren.

Dit is een verhaal van moed en liefde, van onmogelijke offers, verraad en pijn.
Maar boven alles is dit een verhaal van hoop en vergeving.

De auteur: 

(foto aangeleverd door Elikser Uitgeverij)
Lynn Van Puyenbroeck (1989) is geboren in Deurne. Als kind woonde ze in Brasschaat en na haar lerarenopleiding verhuisde ze naar Hoboken. Ze werkt als leerkracht in het eerste leerjaar, iets wat ze met hart en ziel doet. Als ze niet bezig is voor haar klas leest ze alle boeken die ze te pakken krijgt. Het liefste leest ze fantasy en historische romans.
Ze is dol op dieren. Ze heeft drie katten waarover ze uren kan praten.
In haar verhalen sijpelt daar ook weleens iets van door.

Schaduw van de nieuwe maan koopt u bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Schaduw van de nieuwe maan
Auteur: Lynn Van Puyenbroeck
Genre: fantasy, roman
Uitgave: paperback, 744 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Elikser, september 2016
ISBN: 978 90 89548 90 0

2 opmerkingen:

  1. Heel erg bedankt dat je mijn boek een kans wil geven! Ik ben al benieuwd om te horen wat je ervan vindt ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.