vrijdag 2 oktober 2020

Een heerlijke thriller voor in de herfst. Vandaag in de schijnwerpers 'Geworteld in het kwaad' geschreven door Karen Dionne:

 Ze had het verleden begraven.

Dacht ze…


Geworteld in het kwaad


Rachel leeft al vijftien jaar in de overtuiging dat zij als elfjarig meisje haar moeder heeft doodgeschoten, waarna haar vader zelfmoord heeft gepleegd. Om te boeten voor haar daad heeft ze zich vrijwillig laten opsluiten in een psychiatrische inrichting.
 
Maar wanneer ze een politierapport onder ogen krijgt waaruit blijkt dat ze het niet kan hebben gedaan, vertrekt ze uit de kliniek om op zoek te gaan naar antwoorden.
Rachel keert terug naar de blokhut in het afgelegen moerasgebied waar ze met haar ouders en zus woonde. Want als zij de moord niet heeft gepleegd, loopt de dader nog vrij rond. En hoe dichter Rachel bij de waarheid komt, hoe meer gevaar ze loopt zelf het zwijgen te worden opgelegd…

“Een ijzingwekkend verhaal over familieverhoudingen waarin de dreiging van elke pagina spat” 
Publishers Weekly

“Geworteld in het kwaad is een thriller die de wreedheid van de mens blootlegt. Wees gewaarschuwd: je wordt van je sokken geblazen!” 
Wendy Walker

‘Karen Dionne is een van de beste thrillerauteurs van dit moment.” 
Karin Slaughter

De auteur:

Karen Dionne woonde jarenlang met haar man en hun nog heel jonge kind in de wildernis van de Upper Peninsula van Michigan waar zij op zoek gingen naar een natuurlijkere manier van leven: ze wisten helemaal niets van leven van het land. De enige naslagwerken die ze toen meenamen waren hun bijbels. Tegenwoordig woont en werkt ze in Detroit. Haar kennis van de moerassen en de bewoners is goed merkbaar merkte ik tijdens het lezen van Dochter van het moeras. Vroeger werd dit gebied onder andere bewoond door Indiaanse stammen. 

Neem vooral ook een kijkje op haar website.

Eerder las ik van Karen Dionne  Dochter van het moeras. 
Klik op de gekleurde link voor mijn recensie.

Geworteld in het kwaad koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens
Titel: Geworteld in het kwaad
Auteur: Karen Dionne
Genre: thriller 
Uitgave: paperback, 304 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, september 2020

ISBN: 9789026152443
ISBN: 9789026152450 (eBook)
ISBN: 9789049808334 (Dwarsligger)
ISBN: 9789026154072 (luisterboek)
NUR: 332

Oorspronkelijke titel: The Wicked Sister
Vertaald door: Lia Belt


Met dank aan Uitgeverij De Fontein voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.